Mirela Vaida, prima fotografie alături de soț și cei trei copii. Ce schimbări au loc acum, în familia lor

Publicat pe

Mirela Vaida a făcut prima fotografie cu familia completă: soțul și cei trei copii. Bucuria e imensă, se poate observa și pe chipul ei. Iată cum petrec ei acum zilele, mulți ar spune că este din ce în ce mai greu!

Vedeta este în culmea fericirii după ce a născut a treia oară. Are o familie frumoasă, cum mulți își doresc. La scurt timp după ce a adus pe lume băiețelul, la aproximativ o săptămână și jumătate, Mirela Vaida și-a luat soțul, dar și cei trei copii și au ieșit la plimbare. Au reușit să facă și o poză în formulă completă.

„Am încercat un selfie in 5! atat a incaput in poza… 😊💖😘 Duminica minunata!! La multi ani, Floriilor!! #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial #weekend #sunday #familytime❤️”, a scris Mirela Vaida în mediul online.

Fanii vedetei imediat au areacționat: „Familie frumoasă! (…) În 2 colțuri mai e loc de 2, Mirela! Doamne ajută ! ❤ (…) Sunteți superbi sa va trăiască îngerași sa va vedem cât mai repede la tv ne lipsești mult o seara minunata!”

Mirela Vaida, prima fotografie alături de soț și cei trei copii. Ce schimbări au loc acum, în familia lorMirela Vaida, prima fotografie alături de soț și cei trei copii. Ce schimbări au loc acum, în familia lor

 

Tudor Ștefan are doar o săptămână de când a venit pe lume

După ce s-a refăcut, Mirela Vaida l-a scos pe Tudor Ștefan la plimbare, iar vremea capricioasă nu i-a oprit. Proaspăta mămică este foarte activă, chiar dacă are doar o săptămână de când a născut cel de-al treilea copil. ‘Și ce dacă plouă? Avem deja 8 zile și ne permitem să ne plimbăm pe orice vreme!’, a scris Mirela Vaida pe una dintre rețelele de socializare.

Oamenii au felicitat-o pe vedetă și chiar i-au făcut multe complimente. ‘Te felicit! Ești o super mămică’‘Foarte bine! Copilul trebuia scos la plimbare’, ‘O mămică superbă’, ‘Zici că ești o puștoaică. Se spune că o naștere te întinerește. Felicitări!’, ‘Ce bine arăți’,  au fost câteva dintre comentariile primite de Mirela Vaida pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter