Adelina și Cristi Chivu, nevoiți să iasă din carantină pentru a merge la supermarket. Cei doi s-au echipat cu măști de protecție și mănuși împotriva coronavirus

Publicat pe

Sunt deja aproape două săptămâni de când Adelina și Cristi Chivu au intrat în carantină obligatorie împreună cu fetițele lor, din cauza pandemiei de coronavirus. Familia își petrece tot timpul în spațiosul lor apartament din Milano, de unde ies doar ca să facă cumpărături la supermarket. Dotați cu măști de protecție și mănuși, cei doi au postat pe Instagram imagini de la o scurtă 'aventură' la cumpărături.

Adelina și Cristi Chivu sunt de peste 12 zile în carantină din cauza pandemiei de coronavirus, care a dat peste cap Italia. Cei doi își petrec tot timpul în frumosul și spațiosul lor apartament din Milano, singurele ieșiri fiind pentru aprovizionare, ieșiri care se fac cu acceptul autorităților.

Adelina și Cristi Chivu, la supermarket în Milano, echipați cu măști și mănuși de protecție

Adelina Chivu a postat în social media imagini de la una din aceste ieșiri. Dotați cu măști de protecție și mănuși, frumoasa brunetă și celebrul ei soț s-au aventurat într-un supermarket milanez, unde au cumpărat cele necesare, de la iaurt până la cartofi, banane și dulciuri. În imaginile postate de Adelina nu se văd rafturi goale, așa cum se întâmplă zilele acestea mai peste tot.

'Nu mai ieșim din casă decât la supermarket sau farmacie. Este totul închis. Am fost ieri cu Cristi la supermarket și a fost o experiență de viață. Toată lumea se ferea de toată lumea. Măștile s-au epuizat. Atmosfera este foarte ciudată, iar eu nu credeam că o să experimentez așa ceva prea curând.

Mesajul care trebuie să ajungă la toată lumea: nu te costă atât de mult, cât ar putea costa un bătrân o viață. Nu e plăcut să stai în casă, dar nici neplăcut. Am stat cu fetele și cu Cristi', a declarat acum câteva zile Adelina Chivu pentru Simona Gherghe.

Foto: Instagram

Citește și: Cine este Adrian Streinu Cercel, medicul care ne aduce ultimele noutăți despre pandemia de coronavirus

Adelina și Cristi Chivu, nevoiți să iasă din carantină pentru a merge la supermarket. Cei doi s-au echipat cu măști de protecție și mănuși împotriva coronavirusAdelina și Cristi Chivu, nevoiți să iasă din carantină pentru a merge la supermarket. Cei doi s-au echipat cu măști de protecție și mănuși împotriva coronavirus
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter