Adi Sînă, testat pozitiv cu COVID-19! Soțul Ancăi Serea face primele declarații

Publicat pe

Adi Sînă a fost testat pozitiv cu COVID-19, în urmă cu două săptămâni. Soțul Ancăi Serea face primele declarații, după ce s-a vindecat. Artistul s-a izolat în aceeași casă cu cei șase copii, la mansardă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă și-a uimit fanii când a anunțat că a avut COVID-19. Soțul Ancăi Serea a povestit ce simptome a avut, dar și unde s-a izolat timp de două săptămâni. Din fericire, niciun alt membru al familiei nu a cotractat virusul. Când și-a dat seama că ceva nu este în regulă, artistul a decis să meargă să se testeze și să se izoleze în mansarda vilei sale.

'În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel. 

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6', a spus soțul Ancăi Serea.

Adi Sînă, testat pozitiv cu COVID-19! Soțul Ancăi Serea face primele declarațiiAdi Sînă, testat pozitiv cu COVID-19! Soțul Ancăi Serea face primele declarații

Adi Sînă a avut COVID-19

Artistul poate răsufla acum ușurat, pentru că cel de-al doilea test a ieșit negativ. Adi Sînă a avut COVID-19 și a urmat tratamentul pe care l-a primit de la spital. Cât timp artistul a fost izolat, Anca Serea s-a ocupat singură de cei șase copii.

Citește și: Toti cei șase copii ai Ancăi Serea au nume biblice. Motivul pentru care a ținut morțiș să îi cheme astfel

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă au datorii de mii de euro. Nu își mai permit să plătească școala copiilor

Citește și: Lovitură după lovitură pentru Anca Serea! De ce a pierdut mai multe terenuri moștenite de la fostul ei soț

'Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine. 

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei.', a declarat Adi Sînă.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter