Anca Serea și Adi Sînă au datorii de mii de euro. Nu își mai permit să plătească școala copiilor

Publicat pe

Pandemia a afectat oameni din diverse domenii, fie că sunt artiști sau antreprenori, ori oameni cu joburi care au avut de suferit, restricțiile autorităților în vederea prevenirii răspândirii COVID-19 au afectat o bună parte din oameni, inclusiv vedete. Este și cazul Ancăi Serea și a lui Adi Sînă, care au acumulat datorii de mii de euro din cauza pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă au împreună șase copii, lucru deloc ușor, mai ales din punct de vedere financiar. Cei doi resimt criza financiară, mai ales că amândoi sunt în domenii care au avut de suferit.

Cei doi au datorii de 7.000 de euro. Trei din cei șase copii ai cuplului învață la școli private, unde taxa de școlarizare este una destul de piperată.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Le-am explicat că au câștigat și ei bani’ / EXCLUSIV

Insituția a anunțat-o pe vedetă că a rămas restantă cu taxa de școlarizare și că acum are de plătit și o dobândă, conform contractului. Procesul s-a desfășurat pe repede-înainte, iar Anca Serea, titularul contractului de școlarizare, a aflat că datoria de 2.136 euro a crescut la 3.642 euro. Sentința este una executorie iar vedeta a avut timp 10 zile să atace hotărârea, în caz contrar putând fi declanșată procedura de executare silită (în cazul neplății datoriei).

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul’. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Anca Serea, executată silit

La câteva zile distanță, o bancă din România a obținut acordul judecătorilor să treacă la executarea silită împotriva Ancăi Serea și a unei societăți administrate de Adi Sînă, care se ocupă cu producția audio-video. Banca încearcă astfel să recupereze suma restantă de la un credit făcut în anul 2016, din care mai este de plătit 16.776 lei (aproximativ 3.400 euro).

Locuiesc într-o vilă de 500.000 de euro

La finele anului trecut, Sînă, Serea și cei 6 copii au anunțat că s-au mutat într-o vilă de 500.000 euro în Cernica, din cauza spațiului. De asemenea, în această vară, cei doi s-au mutat împreună cu toată familia, la mare, pentru o lună întreagă.

Citește și: Lily Collins, protagonista serialului Emily in Paris, se mărită!Cum arată inelul de logodnă pe care i l-a oferit iubitul ei, Charlie McDowell

Cum s-au cunoscut Anca Serea și Adi Sînă

Cei doi se cunosc cu mult timp înainte să devină un cuplu, din perioada în care ea era reporter la o televiziune muzicală, iar el membru al trupei Akcent.

Anca Serea și Adi Sînă au datorii de mii de euro. Nu își mai permit să plătească școala copiilorAnca Serea și Adi Sînă au datorii de mii de euro. Nu își mai permit să plătească școala copiilor

„M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea, faptul că atunci când promite se ține de cuvânt. Iubește copiii și a fost, de la început, un tată bun. Adi ne face fericiți.

„I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii', a povestit Anca Serea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter