Adrian Fetecău: "Trei membri ai grupului Vouă au avut COVID". Ce a dezvăluit despre Marinela Chelaru

Publicat pe

Adrian Fetecău, liderul grupului „Vouă', a vorbit despre cum i-a afectat pe colegii lui pandemia de coronavirus, dar a povestit și despre fiica sa, Irina Fetecău, celebră jucătoare de tenis. Acesta o susține pe fiica sa necondiționat și chiar a fost în Elveția pentru a-i fi aproape Irinei la un turneu de tenis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adrian Fetecău a fost în Elveția pentru a o susține pe fiica sa la un turneu de tenis, cu premii în valoare de 60.000 de dolari.

„Sunt alături de ea, am ajuns aici cu avionul, până în Italia, apoi cu mașina, încă două ore. Avionul este un mijloc de transport foarte sigur, la vreme de pandemie. Toți călătorii se prezintă cu testul făcut, lumea poartă măști, respectă distanțarea în aeroport. Dar, fiecare ieșire din țară mă costă 270 de lei, atâta este un test. (…)

Adrian Fetecău: "Trei membri ai grupului Vouă au avut COVID". Ce a dezvăluit despre Marinela ChelaruAdrian Fetecău: "Trei membri ai grupului Vouă au avut COVID". Ce a dezvăluit despre Marinela Chelaru

D-abia atunci vom putea trage linie, vom vedea cât am investit și cât am câștigat. Irina are 24 de ani, de 20 de ani este la Dinamo. Suntem conștienți că nu o va egala niciodată pe Simona Halep, ea este Everestul în tenis, performanțele sale sunt greu de atins. Ea și Ilie Năstase sunt cei mai buni din lume, la tenis', a spus liderul grupului umoristic 'Vouă' pentru impact.ro.

Adrian Fetecău: „Virusul nu i-a iertat pe colegii mei'

Actorului Adrian Fetecău îi este dor de scenă. Din cauza pandemiei de coronavirus, liderul grupului umoristic „Vouă' și colegii lui au fost nevoiți să pună pe pauză activitatea lor. Acesta a mai declarat că virusul nu i-a iertat nici pe colegii lui, 3 din 8 îmbolnăvindu-se.

Citește și: Gabi Luncă este condusă pe ultimul drum.Primele imagini de la înmormântarea regretatei artiste

Citește și: Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, lângă fiul lui.Fiicele artistului s-au dus să-i ridice trupul neînsuflețit

Citește și: Ami a avut COVID-19. Cum se simte acum:„Am făcut 3 teste'

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii:„Din prima clipă…'

N-am mai jucat de anul trecut, din august, ne e tare dor să revenim pe scenă. Din păcate, virusul ăsta păcătos nu i-a iertat nici pe colegii mei. 3 din 8 s-au îmbolnăvit. Marele noroc este că și-au revenit. Vom dezbate și problema acestei boli, în următoarele noastre spectacole, pe care le vom avea cel mai probabil din vară, însă nu vom lua nimic în derâdere, normele de protecție trebuie respectate, ca să ieșim din acest necaz', a mai spus Adrian Fetecău.

Adrian Fetecău: „Marinela Chelaru se teme să iasă din casă'

În continuare, Adrian Fetecău a mărturisit că Marinela Chelaru se teme să mai iasă din casă din cauză că aceasta are și alte probleme de sănătate. Actorul ține legătura cu colega sa. Cei doi vorbesc des la telefon.

„Marinela Chelaru se teme să mai iasă din casă, în pandemie, ea având și probleme cu glanda tiroidă și cu inima, vorbim des la telefon. Dar și ei îi e dor de scenă', a declarat Adrian Fetecău despre Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru a avut grave probleme de sănătate. Actrița a suferit și un infarct în anul 2018 și a ajuns pe masa de operație.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter