Adrian Năstase, declarații uluitoare despre perioada din închisoare și despre sinucidere: ”A fost o tâmpenie”

Publicat pe

Adrian Năstase a fost invitat la emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a răspuns celor mai incomode întrebări. Celebrul politician a vorbit despre momentul în care a vrut să se sinucidă, dar și despre perioada din închisoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 70 de ani, celebrul politician Adrian Năstase a venit în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui. În urmă cu 8 ani, politicianul a fost condamnat la închisoare.

Adrian Năstase, declarații uluitoare despre perioada din închisoare și despre sinucidere: 'A fost o tâmpenie'Adrian Năstase, declarații uluitoare despre perioada din închisoare și despre sinucidere: 'A fost o tâmpenie'

Întrebat de ce crede că a făcut închisoare, Adrian Năstase a oferit un răspuns elaborat. De asemenea, politicianul a declarat că nu a luat mită.

'Cred că trebuie să începem de la motivul pentru care am pierdut alegerile. Povestea cu închisoarea și dosarele e mai complicată. Toți au avut probleme cu dosarele. S-a spus că nu existau dovezi directe, s-a spus că am fost condamnat pe baza unor raționamente logico-juridice. Și s-a întâmplat asta că trebuia dat un exemplu pentru corupție. A fost o mizerie.

La a doua condamnare știți în ce a constat mita? Practic la o clădire s-au făcut niște reparații și s-a spus că de fapt clădirea e a mea și că lucrările care au fost sau nu plătite au fost date de către Irina Jianu ca mită. O mare mizerie. Cei care m-au condamnat au fost puși în funcție de Traian Băsescu', a răspuns Adrian Năstase.

Citește și: Ce avere are Adrian Năstase: terenuri, obiecte de artă și sume mari de bani în conturi

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după un an, iar ea s-a recăsătorit

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: 'Sunt un bărbat liber și asumat'

Adrian Năstase, declarații despre sinucidere

Întrebat de Denise Rifai dacă a vrut să se sinucidă, politicianul a afirmat acest gest necugetat. Adrian Năstase a povestit cu lux de amănunte momentul în care a vrut să se sinucidă, dar și cum l-a oprit polițistul căruia acum consideră că îi datorează viața.

'Da. A fost o tâmpenie, dar așa am simțit atunci, pentru că mi s-a părut un gest de maximă umilință și nu am acceptat atunci povestea asta (condamnarea la închisoare n.r). Sigur, mai târziu am privit diferit lucrurile, dar era un alt moment.

Polițistului care m-a împiedicat atunci să duc până la capăt gestul respectiv, îi datorez viața în mare măsură, pentru că el practic a blocat revolverul. Ne-am bătut acolo efectiv. Soția mea și acum păstrează costumul care e rupt la genunchi și haina pătată…

Eu am explicat la un moment dat când câțiva idioți au pus la îndoială gestul meu de atunci și am pus și la mine pe blog și am transmis și prin niște scrisori deschise unuia care a dispărut dintr-o televiziune și l-am pus să citească un drept la replică conținând raportul medicilor legiști, le-am arătat semnele mele de pe gât.

Acum privesc lucrurile astea mai detașat. Cei doi medici au fost extraordinari. Glonțul a trecut atunci la 2 mm de carotidă, iar Brădișteanu știa că am o problemă de inimă, fusesem la el înainte.

Cea mai bună dovadă este faptul că imediat după ieșirea din închisoare, am plecat în Franța și am făcut o operație prin care mi s-a pus un stent la inimă, pe care-l păstrez și acum ca amintire a unei vieți destul de agitate.', a declarat Adrian Năstase.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter