Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: "Nu a fost pentru nimeni ușor"

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă sunt în plin proces de divorț și era inevitabil ca fiicele sale să nu resimtă despărțirea. Artistul s-a deschis și a vorbit despre separare și cum le-a explicat fetițelor sale că părinții lor nu mai sunt împreună! Iată ce reacție au avut micuțele Rosa și Maria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie a picat ca un trăsnet în showbiz. Au urmat o serie de controverse privind o posibilă infidelitate. S-a vorbit și despre violență, însă cei doi foști parteneri par să fi revenit cu timpul la sentimente mai bune, de dragul fetițelor.

Invitat la Showbiz Report, la Antena Stars, Pepe a vorbit deschis despre divorțurile prin care a trecut și, mai ales, cum a decurs discuția cu fetițele lui, în care le-a explicat că părinții lor nu mai formează un cuplu.

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: "Nu a fost pentru nimeni ușor"Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: "Nu a fost pentru nimeni ușor"

Cum le-au explicat Pepe și Raluca fetițelor sale că divorțează

Pepe a ținut să sublinieze că are o relație bună la acest moment cu fosta soție și că au lăsat problemele în trecut.

În ceea ce le privește pe fetițe, Pepe susține că Rosa și Maria au înțeles situația de îndată ce le-au explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

'Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.', a spus Pepe la Antena Stars.

Citește și: Pepe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre divorțul de Raluca Pastramă:'Maria, fiica mea, mi-a zis că…'

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare?Unde au fost surprinși împreună

Citește și: Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe:”M-am resemnat”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu:'Sunt un bărbat liber și asumat'

Cum au reacționat fetițele lui Pepe și ale Ralucăi la vestea că divorțează

Pepe a mizat pe sinceritate, pe care o consideră extrem de importantă în relația cu fiicele sale. Atât el, cât și Raluca au vorbit cu micuțele lor, care au reacționat bine și au înțeles situația.

'Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă', a mai spus artistul.

Nu mai există cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă?

Cu toate că mulți speră la o împăcare între cei doi, se pare că nu ar mai fi cale de reconciliere. Divorțul se anunță acum a fi pe cale amiabilă, după ce Pepe și Raluca Pastramă și-ar fi rezolvat problemele.

Pepe a petrecut sărbătorile de iarnă în familie, alături de părinți, frați și copii: 'Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice.', a mai spus Pepe la Antena Stars.

Pepe: „Mergem cu fruntea sus mai departe”

Pepe a vorbit deschis despre divorțul de Raluca Pastramă. A subliniat că nu este ușor deloc, însă încearcă să meargă mai departe cu fruntea sus.

'Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.', a conchis el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter