Adrian Streinu-Cercel vine cu noi sfaturi esențiale despre cum ne putem feri de coronavirus: ”În casă fac curat cu masca pe figură”

Publicat pe

Adrian Streinu-Cercel, văzut de mulți români drept cea mai credibilă voce în contextul pandemiei de coronavirus, a venit cu o serie de informații esențiale, în emisiunea lui Marius Tucă. Managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş' a dat o estimare despre luna în care viața românilor va putea reveni la normal și a precizat avantajele pe care le avem împotriva virusului.

Sfaturile lui Adrian Streinu-Cercel în timpul pandemiei de coronavirus sunt urmate de toți românii, orice nouă informație venită de la specialist fiind apoi diseminată în toată media.

Invitat în emisiunea lui Marius Tucă de la Mediafax, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş' a făcut noi dezvăluiri despre pandemie.
Întrebat de Marius Tucă ce poate spune legat de întoarcerea la muncă a românilor, Streinu-Cercel a dat un răspuns tranșant.

'Voi contraria pe foarte multi oameni. Din punctul meu de vedere, mă intereseză să nu vad pacienţi îmbolnăviţi. Dacă ei se îmbolnăvesc, vreau să văd doar formele uşoare. Dacă oamenii mor, despre ce economie mai vorbim noi? Trebuie o pauză de 10 săptămâni după care ne putem relua viaţa. E momentul ca preşedintele să se implice în mod direct. Iar decizia să fie la cel mai înalt nivel posibil. Trebuie convocat CSAT', a declarat Adrian Streinu-Cercel, adăugând că, după estimările sale, iunie e luna în care românii pot reveni la muncă.

Adrian Streinu-Cercel sfătuiește oamenii să poarte mască atunci când fac curat în casă

De asemenea, Adrian Streinu-Cercel a venit cu dezvăluiri despre cum poate fi virusul înfrânt, atât de către autorități, cât și de fiecare om, în propriul habitat.

'Avem câteva avantaje. Virusul a transpus ce poate să facă și a dat din mânecă toți așii. Acum trebuie să folosim toți așii împotriva virusului. Trebuie să decontaminăm zonele și să inactivăm virusul. Acum este treaba autorităților să intervină cu mașini să spele tot orașul. Trebuie să folosim apa și săpunul din abundență.

În casă fac curat cu masca pe figură. După ce am terminat de făcut curat, masca trebuie aruncată la gunoi și dusă la pubelă. În felul asta decontaminăm propriul habitat', a declarat Streinu-Cercel în cadrum emisiunii lui Marius Tucă .

Adrian Streinu-Cercel vine cu noi sfaturi esențiale despre cum ne putem feri de coronavirus: 'În casă fac curat cu masca pe figură'Adrian Streinu-Cercel vine cu noi sfaturi esențiale despre cum ne putem feri de coronavirus: 'În casă fac curat cu masca pe figură'

Foto: Hepta, Libertatea, captură video

Citește și: Cât este amenda minimă de la 1 aprilie dacă nu ai declarația pe propria răspundere sau dacă este completată incorect. Poliţiştii o pot solicita tuturor celor care ies din casă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter