Adriana Bahmuțeanu, pregătită să se căsătorească cu Nikos Papadapoulos? "Important e să te lași purtat de val"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a fost mult timp în atenția publicului, cu scandaluri și certuri cu Silviu Prigoană, multiple despărțiri și împăcări! Acum, pare că lucrurile s-au liniștit în viața ei. Este fericită în brațele lui artistului grec Nikos Papadapoulos. Mai mult, vedeta a spus dacă este pregătită să facă următorul pas, și să meargă din nou la starea civilă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a avut o relație tumultoasă cu Silviu Prigoană, tatăl copiilor lor. Au ajuns de șapte ori în fața ofițerului stării civile și tot de atâtea și la divorț!

Adriana Bahmuțeanu, pregătită să se căsătorească cu Nikos Papadapoulos? "Important e să te lași purtat de val"Adriana Bahmuțeanu, pregătită să se căsătorească cu Nikos Papadapoulos? "Important e să te lași purtat de val"

Singurul lucru pe care cei doi îl mai au în comun astăzi sunt copiii, care în prezent sunt în grija omului de afaceri.

Adriana Bahmuțeanu, despre căsătorie: „Nu este nimic bătut în cuie”

În ciuda mariajelor eșuate, se pare că Adriana Bahmuțeanu nu s-a închis și nu respinge total ideea unei noi căsnicii. Vedeta pare extrem de fericită în relația cu artistul grec Nikos Papadapoulos și ar fi gata să mai riște încă o dată și să spună „da”, doar că nu se numără pe lista dorințelor sale arzătoare.

Întrebată dacă cei doi au planuri de nuntă, răspunsul Adrianei Bahmuțeanu a fost neașteptat.

'Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel. E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri.', a precizar Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu Nikos Papadapoulos. Este extrem de gelos:'A venit o fană și l-a pupat pe gură'

Citește și: Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au făcut pace, la 5 ani de la divorț!Mesajul suprinzător al milionarului „Să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz!”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos:”Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna”

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere'. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Cât de pregătită e Adriana Bahmuțeanu să spună din nou „DA”

Vedeta nu respinge ideea unui nou mariaj, dar nici nu se arată extrem de încântată de idee. Este de părere că nu un act unește două persoane, iar atunci când vine vorba despre o căsătorie Adriana știe, cu siguranță, că e „mai mult bătaie de cap”.

'M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. (…) Nu cred că un act unește două persoane', a conchis Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal!

Adriana Bahmuțeanu s-a mutat cu Nikolaos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit pentru Click! în vară că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei, dat fiind că deja s-au mutat împreună.

Mai mult decât atât, artistul și-a sprijinit partenera în cele mai grele momente. „Am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie'.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter