Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos: "Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea alături de Nikolaos Papadopoulos. Au o relație de trei ani, însă vedeta a evitat subiectul. Acum și-a deschis sufleul și a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După atâtea scandaluri și divorțuri cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a preferat în ultima perioadă să se axeze pe viața profesională. A preferat să evite a comenta în legătură cu ceea ce se întâmplă în viața sa privată.

Abia după 3 ani de relație, s-a aflat că Adriana și-a găsit fericirea în brațele lui Nikolaos Papadopoulos. Solistul grec are aproape 44 de ani, s-a mutat de trei ani în România, iar Adriana se ocupă de managerierea concertelor sale din țară. La momentul actual, cei doi locuiesc împreună în casa Adrianei din Capitală, în Constanța, în locuința lui Nikos sau în Grecia, unde are o casă aproape de Salonic.

Citește și: Strigătul disperat al unei mame! Viorica de la Clejani varsă lacrimi amare și se teme pentru viața copiilor ei:'Nu vreau ca Margherita să se omoare din cauza depresiei'

Adriana Bahmuțeanu: „S-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare”

Vedeta a povestit că cei doi s-au cunoscut la ziua de naștere a Minodorei, iar ea a nu a dorit mediatizarea relațiie din pricina proceselor în care era implicată cu Prigoană. A mizat pe discreție, precum a fost sfătuită și de avocata sa: A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva', a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Click!

Adriana a ținut să specifice că bărbatul de care s-a îndrăgostit se poartă foarte frumos cu copiii ei, subliniind chiar că se ocupă să îi ia și să îi ducă la școală. La rândul lui, are un fiu în vârstă de 20 de ani, pe care l-a cunoscut și ea și cu care se înțelege bine.

Adriana Bahmuțeanu: „El vrea să facem logodnă”

Nikos și-a dori să treacă la pasul următor al relației și să se căsătorească cu Adriana, însă, din pricina experienței anterioare cu Prigoana, ea a încercat să amâne momentul, motivând că este sătulă de acte: El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna', a mai precizat Adriana.

Citește și: Jennifer Aniston a scos la licitație o fotografie nud, de acum 25 de ani.Banii vor fi folosiți pentru pacienții bolnavi coronavirus, care nu-și permit tratamentele

Adriana a mai povestit că a fost în vacanță în Grecia, împreună cu copiii și a subliniat că se simte extrem de bine în compania partenerului ei, se simte respectată. În plus, apreciază cât de atent este la detalii și la nevoile sale: Este mai mic cu doi ani decât mine, dar nu se simte această diferenţă, nu e prea mare, oricum. Grecii au o altă mentalitate faţă de români. Omul ăsta chiar mă respectă. E teolog de profesie, a terminat teologie, dar n-a profesat pentru că a zis că e un om mai mult de lume, nu pentru biserică', a mai spus fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Acum, Nikos se află în carantină la Techirghiol, iar din pricina pandemiei de coronavirus a fost nevoit să amâne o serie de concerte.

Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos: "Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna"Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos: "Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Necazurile se țin lanț pentru tatăl surorilor Gabor.Cu probleme mari de sănătate, Emil Gabor a fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriile

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter