Necazurile se țin lanț pentru tatăl surorilor Gabor. Cu probleme mari de sănătate, Emil Gabor a fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriile

Publicat pe

În timp ce Monica Gabor locuiește în America, unde are parte o viață de lux, iar Ramona se află în Dubai, tatăl lor a fost executat silit, pentru că nu și-a plătit datoriile. Emil Gabor are mari probleme de sănătate și abia se mai descurcă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproape doi ani, Emil Gabor a fost executat silit din propria casă, pentru că nu și-a plătit datoriile de 9.000 de euro. Tatăl surorilor Gabor stă singur într-o garsonieră din Bacău. Bărbatul a figurat ca debitor într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrat la Judecătoria Bacău pe 19 iulie 2018. Încuviinţează executarea silită, la cererea creditorului S.C. RALFI IFN SA a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu reprezentat de CONTRACTUL DE CREDIT PENTRU NEVOI PERSONALE împotriva debitorului GABOR EMIL, executare începută pentru suma de 40195,44 lei reprezentând credit restant, dobânzi aferente acestuia, comisioane și penalități de întârziere calculate până la data scadentei anticipate. Fără cale de atac', a fost verdictul judecătorilor, din 24 iulie 2018.

Suma exacată pe care Emil Gabor trebuia să o achite era de 8.700 de euro. Pe 8 aprilie 2020, tatăl surorilor Gabor a fost dat în judecată de o instituție specializată în recuperarea datoriilor, iar asta ar avea legătură cu procesul de executare silită din 2018, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Tatăl Monicăi Columbeanu este într-o stare deplorabilă şi a făcut mărturisiri sfâşietoare: „Am crescut trei copiii și, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur'

Emil Gabor are mari probleme de sănătate

Tatăl surorilor Gabor a fost internat în spital la sfârșitul anului trecut, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Emil își trăiește bătrânețea singur, fetele sale fiind departe de el.

Necazurile se țin lanț pentru tatăl surorilor Gabor.  Cu probleme mari de sănătate, Emil Gabor a fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriileNecazurile se țin lanț pentru tatăl surorilor Gabor.  Cu probleme mari de sănătate, Emil Gabor a fost executat silit pentru că nu și-a plătit datoriile

„Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur. A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina.', a declarat Emil Gabor pentru Ciao.

Citește și: Irina Columbeanu calcă pe urmele mamei sale. La doar 13 ani, fetița Monicăi Gabor este implicată în afacerile familiei

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter