Theodor, iubitul Margheritei, mesaj surprinzător în urma scandalului iscat: "Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi"

Publicat pe

Theodor, presupusul iubit al Margheritei din Clejani, pare extrem de afectat de scandalul în mijlocul căruia a picat. După ce au ieșit la iveală problemele pe care le-ar fi avut în trecut, bărbatul a transmis un mesaj neașteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Se pare că Theodor nu mai vrea să aibă de-a face cu Margherita din Clejani, primul semn fiind faptul că a scos-o de pe lista celor pe care îi urmărește pe Instagram. A mers mai departe și a șters chiar și pozele de pe profilul său și a luat decizia de a transmite un mesaj lung, în care a vorbit despre cât de mult l-a afectat întregul scandal.

A vorbit despre traumele din copilărie și întâmplările care l-au determinat să consume droguri.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la Survivor. Mama războinicului rupe tăcerea:„Mi-am dat seama de apropierea sufletească'

Theodor: „Vreau doar să îmi continui viața, munca, să pot să ies din casă”

„M-au făcut o țintă penală unde eu îmi asum că nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu am mai scris, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă, mi-am umilit familia prin faptul că doar mi-am trăit viața, nu am instigat pe nimeni. Trec prin cele mai grele momente din viață. Au ajuns niște penali, care și-au făcut dreptate pe un „cadou”, turnându-se singuri la știri cu care încă mă judec în tribunal să facă bani pe urma existenței mele. Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4,5 ori pe zi, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte, violatori virali, oameni omorâți, probleme serioase…

Citește și: Adele Chirică terorizată și blestemată prin mesaje.Ce s-a întâmplat după ce a depus plângere la Poliție

Justiția este pentru tribunal, nu pentru TV. Vreau doar să îmi continui viața, munca, să pot să ies din casă, să nu mai fie mama agonizată de paparazzi sau eu să pot ieși la skate liniștit, să lucrez proiecte noi. Nu pot accepta breaking news din niște stage acts și niște poze editate sau legit artwork sau clipuri la care îmi rezerv un drept de autor.

Înțeleg că vreți să mă băgați la pușcărie sau să plătesc pentru răul cauzat. Depuneți o plângere la poliție sau ceva, nu am vrut niciodată să instig la rău sau la dependență. Arta mea reflectă sufletul meu degradat și distrus de-a lungul anilor. Văzându-mi tatăl cum moare la 12 ani încet și sigur, după trei operații pe creier, chiar în fața ochilor mei, am patinat ușor pe calea drogurilor, lucru care l-am atras asupra mea fără să vreau, dar de care am scăpat aproape de tot în ultimele șase luni.

Cel mai mult respect îl am față de oamenii care îmi sunt alături și mă susțin, familiei mele care mă susține și tuturor oamenilor care empatizează cu arta mea. Îmi pare rău dacă, în decursul anilor, orice postarea de-a mea a instigat la autodistrugere, dar multe erau fake, sirop, pastile cu vitamine, etc., doar pentru promovarea imaginii care acum nu mai contează pentru mine”, a transmis Theodor.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa fostului soț, implicat într-o nouă relație. Replica tranșantă a lui Alex Bodi:„Dacă preferi aurul în loc de noroi…'

Theodor, iubitul Margheritei, mesaj surprinzător în urma scandalului iscat: "Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi"Theodor, iubitul Margheritei, mesaj surprinzător în urma scandalului iscat: "Am ajuns să nu dorm, să nu mănânc, să vomit de 4-5 ori pe zi"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter