Bianca Drăgușanu spune stop și de la capăt! Nu mai vrea să audă de Alex Bodi, dar este pregătită pentru o nouă relație: "Vreau să trăiesc în dragoste"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este mai decisă ca oricând să pună capăt poveștii de dragoste cu Alex Bodi. Au trecut prin multe, mai ales scandaluri și vorbe grele, iar acum se pare că nu mai sunt șanse de împăcare. Cel puțin semnele indică faptul că vedeta a pus piciorul în prag definitiv de data aceasta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu anunța sfârșitul poveștii' după ce a dat foc unui buchet de flori primit, posibil, chiar de la fostul partner, Alex Bodi.

Acestea nu sunt singurele semne că povestea lor s-a temrinat de data aceasta, întrucât vedeta transmite pe rețelele de socializare mesaje tranșante, care ne pun serios pe gânduri: „Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli. Prea binecuvântată pentru acest test. (…) Ignorăm adevărurile pentru fericirea temporară. Niciodată din nou', a transmis blondina într-un InstaStory.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre relația cu Nikolaos Papadopoulos:„Mă respectă, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare. Poate o să urmeze şi logodna'

Bianca Drăgușanu: „Tot ceea ce simți este temporar”

În plus, precum chiar ea a postat, se pare că ar crede în karma și în faptul că nimic nu rămâne nepedepsit'.

„Tot ceea ce simți este temporar – Karma', a mai transmis Bianca.

Și asta nu e tot. Nu mai vrea să formeze un cuplu cu Alex Bodi, însă acest lucru nu înseamnă că se închide în fața dragostei. Nicidecum. Se pare că vedeta este mai pregătită ca oricând pentru o nouă relație. Cel puțin asta lasă de înțeles după un alt mesaj postat tot pe rețelele de socializare: „Vreau să trăiesc în dragoste'.

Citește și: Coșmarul nu s-a încheiat!Agresorul Dianei, fiica lui Adrian Enache, a fost eliberat din închisoare, după 5 ani

Dat fiind că de Alex Bodi nu mai vrea să audă, este clar că vedeta se arată deschisă pentru o nouă relație. Între timp, postează imagini extrem de provocatoare pe Instagram, care încing imaginația bărbaților.

Bianca Drăgușanu spune stop și de la capăt! Nu mai vrea să audă de Alex Bodi, dar este pregătită pentru o nouă relație: "Vreau să trăiesc în dragoste"Bianca Drăgușanu spune stop și de la capăt! Nu mai vrea să audă de Alex Bodi, dar este pregătită pentru o nouă relație: "Vreau să trăiesc în dragoste"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Strigătul disperat al unei mame! Viorica de la Clejani varsă lacrimi amare și se teme pentru viața copiilor ei:'Nu vreau ca Margherita să se omoare din cauza depresiei'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter