Adriana de la Survivor s-a despărțit de iubitul american, după un an și jumătate! Motivul rupturii dintre cei doi: "Sincer, nu regret nimic"

Publicat pe

Adriana de la Survivor a decis să pună punct relației cu iubitul american, după mai bine de un și jumătate de relație. Răzoboinica a expus și motivele care stau în spatele rupturii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adriana de la Survivor a povestit cum l-a cunoscut pe Stanley, partenerul ei de peste un an și jumătate, precizând și că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, astfel că cei doi și-au spus „adio” și vor merge pe drumuri separate de acum.

'Ne-am cunoscut în septembrie! Inițial, am vorbit doar pe Instagram. Mi-a plăcut de el, fiindcă aveam ce să discutăm, a fost și primul în fața căruia m-am deschis și i-am povestit trăirile mele. El este înrolat la forțele armate americane, US Marine, și este cantonat timp de trei ani în Italia, la Catania. Relația noastră s-a dezvoltat frumos, drept dovadă că Stanley a venit și în România să mă vadă în perioada Sărbătorilor de iarnă, cu puțin timp înainte de a pleca la Survivor. De atunci, ne-am apropiat și mai mult. Aș fi vrut să mă duc la el, dar cum s-au închis granițele din cauza coronavirusului, a trebuit să anulez biletele.

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint!Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele erau în grija lui George Burcea

Însă, abia aștept să ne vedem. Până atunci, vorbim doar prin skype. El a învățat câteva cuvinte în limba română și comunică mai mereu cu Eva, și mă încurajează pe mine să depășesc perioada aceasta dificilă', a declarat Adriana pentru WOWbiz.ro în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Mirela Vaida nu se plictisește în izolare, după ce au fost întrerupte filmările la Acces Direct din cauza coronavirusului!„Nu-i rău nici acasă'

Adriana de la Survivor: „S-a terminat totul”

Totodată, fosta concurentă de la Kanal D a povestit și motivul pentru care s-a ajuns la o decizie atât de drastică. A povestit că la ultima revedere a descoperit o latură pe care nu a agreat-o, astfel că cea mai înțeleaptă decizie a fost să încheie relația.

Citește și: Oana Tache a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:'A venit mai repede un pic'

'De curând, m-am întors din Italia. M-am dus să îl văd pe Stanley, mai ales că îmi era foarte dor de el, după atâta vreme în care nu ne-am întâlnit. Din păcate, la fața locului, lucrurile nu au decurs așa cum mi-aș fi dorit eu, am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc. Am mai trecut prin perioade dure în viața mea și nu mai vreau…îmi doresc să fiu fericită și atât!  În atari condiții, am decis să mă despart de Stanley și să îmi văd de drumul meu. Totul s-a terminat. Sincer, nu regret nimic', a mai spus aceasta.

Adriana de la Survivor s-a despărțit de iubitul american, după un an și jumătate! Motivul rupturii dintre cei doi: "Sincer, nu regret nimic"Adriana de la Survivor s-a despărțit de iubitul american, după un an și jumătate! Motivul rupturii dintre cei doi: "Sincer, nu regret nimic"

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter