Adriana Trandafir, confesiuni dureroase. A aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată de sora mamei: "Un mare șoc”

Publicat pe

Adriana Trandafir se bucură de aprecierea și respectul multor oamenii, fiind o actriță desăvârșită. Însă, nu totul a fost doar lapte și miere pentru ea. Artista a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul în care a aflat că a fost adoptată de mătușa ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir a suferit un mare șoc în momentul în care a aflat, după multă vreme, că a fost adoptată de sora mamei sale și că cea pe care o credea mama ei biologică era, de fapt, mătușa ei. Tot atunci, actrița a aflat că mai avea și trei frați.

„(…) După foarte multă vreme am aflat că nu era mama mea biologică și că eram înfiată. Pentru mine a fost un mare șoc, pentru că nu mi-am imaginat lucrul ăsta.

Adriana Trandafir, confesiuni dureroase. A aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată de sora mamei: "Un mare șoc'Adriana Trandafir, confesiuni dureroase. A aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată de sora mamei: "Un mare șoc'

Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită.

Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună.

Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea.

Acum mă gândesc cu drag la amândouă. Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă”, a spus cunoscuta actriță', a povestit Andriana Trandafir, la Sinteza Zilei, de pe Antena 3.

Citește și: Drama neștiută a actriței Adriana Trandafir. A intrat în moarte clinică chiar de ziua ei:'Am văzut cum am ieşit din corpul meu'

Citește și: Adriana Trandafir are o fiică superbă!Cum arată Maria Speranța și cu ce se ocupă, în străinătate

Citește și: Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion:„Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Emil Boc.Cezara a ajuns vedetă pe Internet

Adriana Trandafir, adoptată de sora mamei

Adriana Trandafir a aflat că a fost adoptată destul de târziu. Avea la momentul respectiv vreo 50 de ani. Vestea i-a fost dată de unul dintre frații ei. Înainte ca mama ei biologică să moară, a spus tot adevărul.

„Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei- doi- erau, de fapt, frații mei…

Când m-a sunat fratele meu- aveam vreo 50 de ani- mă pregăteam să ies în oraș. ‘Familia Trandafir? Adriana? Surioară, sunt fratele tău. Mișu, de la Maramureș!’

Adriana Trandafir, confesiuni dureroase. A aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată de sora mamei: "Un mare șoc'Adriana Trandafir, confesiuni dureroase. A aflat abia la 50 de ani că a fost adoptată de sora mamei: "Un mare șoc'

Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povesteșe-mi!’

Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea…

L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul.

Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu„, a mărturisit Adriana Trandafir.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter