(P) Cum să alegi cadoul potrivit pentru iubitul sau soţul tău?

Publicat pe

Se ştie faptul ca femeile sunt perfecţioniste din fire, iar în momentul în care trebuie să caute cadouri pentru bărbaţi pentru partenerii lor, roagă pe prietenele să le ajute cu cele mai bune idei de cadouri sau vizitează magazine online.

Acest articol vine în ajutorul doamnelor care au rămas fără inspiraţie în alegerea cadouri potrivit pentru soţul sau prietenul ei,  

Idei de cadouri pentru bărbati

Cei mai multi dintre bărbati sunt pasionati de fotbal, şi au o echipa preferata. Dacă şi partenerul tău este fanul unei echipe, ideea de a oferi o sticla de vin scump, pictata manual cu sigla echipei pe care o îndrăgeşte, poate fi cea mai buna alegere. În plus, poţi alege şi un mesaj personalizat pentru acesta.

Bărbaţilor le place să bea un pahar de tărie seara când se întorc acasă sau in zilele libere, mai ales daca stau si la o poveste. Ei bine, o altă idee de cadou pentru iubitul sau soţul tău este aceea de a opta pentru o sticlă de whisky pe care acesta îl preferă.

Alături de sticla de whisky pentru a-i oferi un cadou complet, ai putea alege şi un set de  pahare whisy – cu sigurantă va aprecia acest. Totul găseşti pe siteul magazinului online Classgift, la adresa www.classgifts.ro/product-category/cadouri-pentru-el.

Pe lăngă asta ai putea oferi o carafă whisky Timesquare – Cristal Bohemia de la acelasi magazin online – băutura preferată arată mult mai elegant îintr-o carafă decât în sticla de la producator.

Fiindcă nu tuturor barbatilor le place să consume băuturi alcoolice, există o multime de alte opţiuni pentru a face cea mai buna alegere.

Dacă iubitul sau soţul tău este un tip credincios ai de asemenea mai multe opţiuni interesante pentru a surprinde cu cadoul potrivit. Te poţi orienta spre un crucifix argintat sau diferite icoane. Din categoria de icoane de argint, cel mai mult ies în evidență icoana Sporul Casei, icoana cu Maica Domnului, icoana Pomul Vieții, icoana Cina cea de Taină, lucrată pe foiță de argint, dar și icoana Sfântul Gheorghe!

Cand li se ofera cadouri barbatilor?

Dacă până acum am discutat despre idei de cadouri pentru bărbati, probabil te intrebi când li se ofera bărbatilor cadouri. Ziua lui de naştere este cel mai bun motiv pentru a-i oferi un cadou. Aniversarea căsătoriei sau a relaţiei este un alt prilej bun de a surprinde partenerul, însă se poate oferi ceva in dar fără a avea un motiv anume.

Indiferent de motivul pentru care cauţi cadou pentru el, pe classgifts.ro ai posibilitatea de a găsi cel mai potrivit cadou.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter