Aida Parascan, însărcinată a patra oară, la 39 de ani. „A fost un șoc”

Publicat pe

Aida Parascan este însărcinată! Câștigătoarea „MasterChef' îl va aduce pe lume pe cel de-al patrulea copil. După ce a câștigat show-ul culinar difuzat de Pro TV, în 2013, aceasta a continuat un timp să facă televiziune și să gătească la evenimente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Aida Parascan, în vârstă de 39 de ani, este în al nouălea cer! Câștigătoarea MasterChef este însărcinată pentru a patra oară. Aida are deja 17 săptămâni de sarcină, iar în toamnă îl va aduce pe lume pe noul membru al familiei. Aceasta a mai mărturisit că ceilalți trei copii ai ei sunt fericiți că vor avea un frățior.

Aida Parascan, însărcinată a patra oară, la 39 de ani. „A fost un șoc'Aida Parascan, însărcinată a patra oară, la 39 de ani. „A fost un șoc'

Sunt bucuroși copiii că vor avea un frățior, însă avem nevoie de casă mai mare și ne gândim să ne luăm una nouă„, a povestit, pentru Click!, Aida.

Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina, care are 20 ani, Samuel, de 13 ani, și Emilia, în vârstă de 10 ani.

Citește și: Cum se simte Olimpia Melinte, la o săptămână după ce a născut:„Fetița este acum cu bunica'

Citește și: Noi concurenți la Survivor!Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul

Citește și:Alessandra Stoicescu și-a luat concediu de la Observator și și-a sărbătorit ziua pe plajă, în Maldive.A împlinit 45 de ani

Citește și:Whats Up și-a dat fosta soție de gol!Cine este iubitul Siminei și ce legătură are cu el

Aida Parascan, însărcinată pentru a patra oară

Aida Parascan și-a anunțat sarcina prin intermediul unui mesaj impresionant și emoționant pe care l-a publicat pe rețelele sociale.

Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe „îngeraș” (așa îl numește Emilia pe bebelușul din burtică). Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una dintre cele mai mari încercări/ provocări/ teste … Eu sunt genul de om care spune prima dată: «Și acum ce fac?» După care spun: «Doamne, dacă-i musai … cu plăcere». Să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire nouă înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și Lui Dumnezeu care este Totul”, a scris câștigătoarea MasterChef.

Aida Parascan: „A fost un șoc'

Aida Parascan este însărcinată pentru a patra oară la vârsta de 39 de ani și recunoaște că, la început, a fost un șoc pentru ea. Chiar dacă nu își închipuia că va deveni mamă încă o dată, câștigătoarea MasterChef spune că un copil este mereu o binecuvântare și este peste cât se poate de fericită.

Sunt foarte fericită că voi fi din nou mamă, a fost un șoc, totuși, anul acesta fac 40 de ani și voi avea al patrulea copil. Dar cred că toate au un scop, totul se întâmplă ca noi să creștem și cred că întotdeauna un copil este o binecuvântare, oricare ar fi situația părinților sau orice altceva. Un copil ne aduce bucurie și un copil vine de la Dumnezeu„, a spus Aida Parascan, pentru sursa citată mai sus.

„Pe 8 octombrie e termenul de naștere'

Aida Parascan are 17 săptămâni de sarcină, iar pe 8 octombrie ar trebui să nască. Aceasta a mai mărturisit că a avut și are simptome specifice unei femei însărcinate.

Am 17 săptămâni și câteva zile, pe 8 octombrie e termenul de naștere. Nu știu dacă va fi băiețel, eu așa cred, dar medicul încă nu a confirmat. Oricum, nu am decis unde să nasc. Am avut grețuri încă de la început și văd că persistă. De mâncat pot să mănanc doar fructe și legume proaspete și câteodată pește. Mănânc puțin și des. De dulciuri, care erau preferatele mele, nici nu pot să mă apropii. Mi-e greață doar să le văd. Nu pot să-mi mănânc mâncarea și stau câte 14 ore în bucătărie, dar mănânc foarte puțin. Doar salate, altceva nu reușesc„, a mai povestit, în încheiere, Aida Parascan.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter