Alessandro Dănescu de la Românii au Talent, despre începuturile muzicale: "Nu am dorit să fac o facultate de muzică"/ INTERVIU

Publicat pe

Alessandro Dănescu a revenit la PRO TV, de data aceasta pe scena Românii au talent. După succesul de la Vocea României, tânărul și-a încercat norocul la alt concurs de talente. Concurentul ne-a vorbit despre cum au fost preselecțiile, despre începuturile în muzică și concesiile pe care nu le-ar putea face în numele pasiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alessandro, ai revenit într-un concurs de talent. Ce sentimente te-au încercat la preselecții?

Sincer, mă simt fantastic pentru faptul că am revenit pe o scenă mare și foarte importantă, mă bucur că am putut să particip la acest show și încă de la preselecții am fost nerăbdător să ajung pe scena mare. M-am bucurat ca am revăzut oameni dragi din ProTV, oameni pe care i-am văzut și la Vocea României în 2019. A fost un sentiment greu de descris în cuvinte.

Alessandro Dănescu de la Românii au Talent, despre începuturile muzicale: "Nu am dorit să fac o facultate de muzică"/ INTERVIUAlessandro Dănescu de la Românii au Talent, despre începuturile muzicale: "Nu am dorit să fac o facultate de muzică"/ INTERVIU

Alessandro Dănescu: „Drumul meu în muzică a început de mic'

Dacă ai privi în urmă, ce te-a inspirat să intri pe drumul muzicii? Ce te-a făcut să nu studiezi muzică, ci domeniul tehnic?

Drumul meu în muzică a fost unul foarte interesant, spun eu. Drumul meu a început de mic, din clasa a 5a, când profesoara de muzica împreună cu profesoara de franceză au descoperit vocea mea de zână. După care, m-am apucat de canto, am fost la Școala De Artă din București, la secțiunea de canto muzică ușoară, după care am plecat de acolo și am urmat în privat, unde în prezent fac ore de canto cu Anișoara Balmuș, care este o dulceață de om și ea știe asta.

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador se însoară, după Survivor.„Moroșanu o să fie nașul meu'

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4.Cine se află pe lista concurenților și cine ar putea să o înlocuiască pe Gina Pistol

Nu am dorit să fac o facultate de muzică sau ceva, pentru că nu am dorit să îmi uzez modul meu de a fi, de a mă exprima. Am lăsat totul să vină într-un mod natural, firesc, din inimă și din muncă.

Alessandro Dănescu: „Nu aș putea să renunț la modul meu de a fi'

Ce concesii nu ai putea face pentru muzică?

Nu aș putea să renunț la modul meu de a fi, la ce simt, nu aș putea să fiu altcineva, pentru că m-aș pierde. Nu aș vrea să joc un rol când cânt, vreau să fiu eu cel real și cine se regăsește în muzica mea și în modul meu de a fi, sunt sigur că mă va susține în tot ceea ce voi face.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter