Alex Bodi, primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează de Bianca Drăgușanu: ”E o copiliță”

Publicat pe

Mulți au crezut că mariajul Biancăi Drăgușanu a ajuns la final după doar o lună de când au semnat actele la starea civilă. Alex Bodi a făcut primele declarații despre zvonurile legate de divorțul de vedetă.

Relația lor este una plină de suișuri și coborâșuri. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt ca șoarecele și pisica uneori, însă de fiecare dată sfârșesc prin a fi împreună. Afaceristul a înlăturat orice zvon și a dezvăluit că nu a divorțat de Bianca Drăgușanu.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (…) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (…) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi pentru Star Matinal.

Oamenii au observat că Bianca Drăgușanu nu mai poartă inelul de logodnă și l-a blocat pe soțul ei și pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut peste scandaluri și s-au căsătorit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut marele pas și au spus DA în fața ofițerului stării civile. Nimeni nu se aștepta la o nuntă, mai ales că cei doi s-au despărțit de foarte multe ori în ultima.Dar iată că după o căsnicie eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu zâmbește din nou alături de Alex Bodi. Deși nu se află la prima căsătorie, vedeta a avut emoții în ziua cea mare. Inelul de logodnă pe care Bianca Drăgușanu l-a primit de la iubitul său valorează 10.000 de euro.

„Sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții luia spus Bianca după nuntă la Antena Stars.

FOTO: Instagram

Alex Bodi, primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează de Bianca Drăgușanu: 'E o copiliță'Alex Bodi, primele declarații după ce s-a zvonit că divorțează de Bianca Drăgușanu: 'E o copiliță'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter