Monica Iagăr a născut. Primele imagini cu băiețelul vedetei: ”Bine ai venit la noi acasă”

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit! Monica Iagăr a născut un băiețel perfect sănătos și a primit numele Efrem. Proaspăta mămică este fericită  din cale-afară și a postat și primele imagini cu bebelușul.

Monica Iagăr a devenit mamă pentru a treia oară la 46 de ani. Vedeta și-a dorit și un băiețel, iar minunea a apărut în viața ei. Monica Iagăr a postat primele imagini cu Efrem, iar toată lumea a felicitat-o.

'Binecuvântat să fii Efrem și bine ai venit la noi acasă. Mami și tati si surorile te iubesc!', a scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare. Monica Iagăr mai are două fetițe pe care le iubește extrem de mult. Fetele vedetei s-au bucurat foarte tare când au auzit că vor avea un frățior.

Monica Iagăr a făcut fertilizare in vitro

Vestea că ești însărcinată ne-a luat pe toți prin surprindere… Când ți-ai dat seama că îți dorești să devii mamă din nou?

Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți.

Din câte știu, ai pierdut o sarcină. Multe femei trec prin astfel de evenimente nefericite și aș vrea să le povestești experiența ta…

Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Marilena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit.

FOTO: Facebook

Monica Iagăr a născut. Primele imagini cu băiețelul vedetei: 'Bine ai venit la noi acasă'Monica Iagăr a născut. Primele imagini cu băiețelul vedetei: 'Bine ai venit la noi acasă'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter