Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef. La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată

Publicat pe

Alexandra Stan intră în această seara în bucătăria Masterchef. Cântăreața vine în emisiunea de la ProTV, iar la proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată: tocănița bunicii.

În această seară, în timp ce câștigătorii probelor de luni îi vor privi de la balcon pe colegii lor, ceilalți 6 concurenți vor lupta pentru evitarea eliminării din competiție: 'Unde e mai bine decât la balcon alături de partenerul meu, Ionuț?', va declara Dilly Chilly la începutul serii.

Proba de eliminare va începe cu o mare surpriză: Alexandra Stan va veni în bucătăria MasterChef și îi va provoca pe concurenți să gătească mâncarea ei preferată, care i-a fost inițial gătită de bunica ei: 'Mă emoționez foarte tare când aud că rețeta e de la bunica.. pentru mine, bunica mea înseamnă foarte mult', va spune Diana Ungureanu. 

Doi dintre concurenți vor reuși să o impresioneze pe artistă și să se alăture celor aflați la balcon, în timp ce ceilalți 4 vor fi nevoiți să descopere o nouă probă extrem de dificilă și să lupte până în ultimă secundă pentru a nu pleca acasă.

Cine va reuși să scape de emoția eliminării și cine va părăsi competiția, ratând ocazia de a câștiga marele premiu și titlul de MasterChef, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

Citește și: La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: 'Eram plină de sânge'

FOTO: PR

Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef. La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferatăAlexandra Stan intră în bucătăria MasterChef. La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter