Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu: "Cu el a fost primul meu sărut"

Publicat pe

Alexandra Stan, fosta concurentă de la Survivor, face dezvăluiri din perioada adolescenței. Vedeta a povestit că primul ei iubit a fost Dorian Popa, care s-a purtat extrem de frumos cu ea. Era romantic și artista se înțelegea foarte bine cu mama lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu despre legătura dintre Alexandra Stan și Dorian Popa. Cei doi se cunosc încă din anii liceului, la Constanţa. Relația lor a depățit granițele prieteniei.

Fosta concurentă de la Survivor a dezvăluit că ea și Dorian Popa au fost iubiţi o scurtă perioadă de timp, pe când erau în liceu.

Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu: "Cu el a fost primul meu sărut"Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți în liceu: "Cu el a fost primul meu sărut"

Legătura neștiută dintre Alexandra Stan și Dorian Popa

Alexandra Stan a povestit că cei doi nu erau la același liceu în Constanța, însă își făceau timp să se întâlnească. Artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântărețului: era talentat, romantic, atent la detalii, o răsfăța cu flori.

Mai mult, ea se înțelegea foarte bine și cu mama artistului, care a iubit-o foarte mult.

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:”Nu ți-e rușine?”

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie:”Am făcut terapie câțiva ani”/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Citește și: Solista de muzică populară Andrada Bârsăuan este însărcinată:„A fost o bucurie așteptată'

Alexandra Stan, despre Dorian Popa: „Avea mai multe iubite'

Totuși, la vremea acea, Dorian Popa ar fi călcat strâmb, având mai multe iubite.

Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa.

Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite', a spus Alexandra Stan pentru Click!

Cum a depășit Alexandra Stan trauma suferită, după ce a fost bătută

Alexandra Stan ne-a spus în exclusivitate cum a reușit să treacă peste episodul negru din viața ei, după ce a fost bătută de Marcel Prodan.

„După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza.

Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…', ne-a spus Alexandra Stan înainte să plece în Republica Dominicană.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter