Alexandru Colo Bălan a fost arestat, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor. Câți ani de închisoare riscă

Publicat pe

Marți noapte, Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo în mediul online, a fost arestat. Vloggerul a fost luat de acasă de polițiști și dus, în cătușe, la audieri pentru următoarele 24 de ore.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Orice faptă se plătește! Scuzele nu au nicio relevanță într-o astfel de situație. Alexandru Bălan, zis Colo, a fost arestat, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor pe Internet. Este șocant faptul că, un tânăr de 28 de ani, cu aproape un milion de fani pe YouTube și cu o comunitate mare de minori care îl urmăresc, să facă astfel de îndemnuri și declarații.

Inconștiența vloggerului a făcut ca să se ajungă în această situație. Alexandru Colo Bălan a fost arestat și audiat la Secția 9 de Poliție, din București.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…” / EXCLUSIV

Așa cum prevede legea, tânărul urmează să fie prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă, iar acesta riscă să stea 12 ani în spatele gratiilor.

Alexandru Colo Bălan a fost arestat

„În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on-line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept', au transmis reprezentanți IGPR.

Declarațiile șocante pentru care Alexandru Colo Bălan a fost arestat

Scandalul a început după ce vloggerul a făcut declarații halucinante pe YouTube, în 2017, iar acum au fost depuse mai multe plângeri împotriva lui. Alexandru Colo Bălan a fost arestat și plătește acum pentru cuvintele și ideile șocate pe care le-a avut atunci.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici Oh! Cine-i tăticul tău', să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate, sunt declarațiile lui Alexandru Bălan Colo, care l-au împins în spatele gratiilor.

Alexandru Colo Bălan a fost arestat, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor. Câți ani de închisoare riscăAlexandru Colo Bălan a fost arestat, după ce a instigat la violență și abuz împotriva minorelor. Câți ani de închisoare riscă

După izbucnirea scandalului, vloggerul a filmat un videoclip pe care l-a urcat pe YouTube, unde explică de ce a făcut asta și își cere scuze. Acum e prea târziu!

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire', a afirmat tânărul în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Vloggerul român Alexandru Bălan, anchetat de Poliție după ce a instigat la violență și hărțuire sexuală împotriva minorelor: „Să-i dai cu palme, s-o ții cu capul de pereți, să-i pui piciorul pe față”

FOTO: Facebook, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter