Alexandru Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să-i mai folosească numele

Publicat pe

Deși păreau să aibă o relație civilizată după divorț, se pare că Alexandru Papadopol i-a interzis fostei soții să-i mai folosească numele. Ioana Ginghină a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, fapt care cel mai probabil l-ar fi deranjat pe actor.

De dragul fetiței lor, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au păstrat o relație bună, chiar și după ce au semnat actele de divorț. Papi are acum o relație cu Adriana Titieni, iar fosta lui soție a fost umită atunci când a văzut imaginile din presă.

Deși totul părea să fie bine între ei, iată că Alexandru Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să-i mai folosească numele atunci când vorbește cu presa.  „Și acum cum o să-i spun: el?!', s-a întrebat actrița, potrivit Click!. Această condiție a fost pusă de Papi, imediat după ce fosta lui soție s-a întors de la Roma, acolo unde și-a petrecut ziua de naștere alături de prietenele sale.

Ce a făcut Ioana Ginghină cu verigheta după ce a divorțat

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină nu mai poartă verigheta, însă o păstrează ca amintire. „Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!', a mărturisit actrița.

FOTO: Facebook

Alexandru Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să-i mai folosească numeleAlexandru Papadopol i-a interzis Ioanei Ginghină să-i mai folosească numele
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter