Oana Andoni, înlocuită la Știrile Pro TV. Prezentatoarea urmează să nască al doilea copil

Publicat pe

Oana Andoni a fost înlocuită pentru o anumită perioadă de la pupitrul Știrilor Pro TV. Prezentatoarea a intrat în concediu de maternitate, va deveni curând mamă pentru a doua oară!

Prezentatoarea știrilor de weekend de la Pro TV își va duce curând la piept al doilea copil. Așadar, ea a lăsat job-ul deoaparte pentru o perioadă și se va ocupa de familia ei, de copilul care este pe drum. Ea a fost înlocuită de la pupitru, acolo unde prezenta știrile de weekend. Amalia Enache i-a luat locul.

„Eu și colegul meu, Cristian Leonte, prezentăm și știrile de weekend, colega mea, Oana Andoni, este deja foarte aproape de momentul în care va aduce pe lume încă o fetiță.”, a spus Amalia la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Oana Andoni, înlocuită la Știrile Pro TV. Prezentatoarea urmează să nască al doilea copilOana Andoni, înlocuită la Știrile Pro TV. Prezentatoarea urmează să nască al doilea copil

Oana Andoni a anunțat în august că este însărcinată cu al doilea copil

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!’, a spus Oana Andoni.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter