Mihai Morar și-a botezat fetița. Primele imagini de la creștinarea micuței Roua

Publicat pe

Discret din fire, Mihai Morar a botezat-o pe micuța Roua fără să anunțe, în weekend. Prezentatorul TV a creștinat-o pe cea de-a treia fetiță chiar de 'Ziua inimii', așa cum chiar el a ținut să menționeze.

Duminică, 29 septembrie, a avut loc un eveniment important în familia lui Mihai Morar. Prezentatorul TV de la Antena Stars a botezat-o pe micuța Roua. Fetița a purtat o rochiță tucoaz, din tulle, și a fost ca o adevărată prințesă.

'Roua, ești binecuvântare. Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai', a scris proaspătul tătic pe una dintre rețelele de socializare.

Data pe care Mihai Morar a ales-o pentru creștinarea fiicei sale, 29 septembrie, este una însemnătate. În acea zi este celebrată 'Ziua inimii'.

Mihai Morar, poezie pentru Roua

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua.
Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură,
Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”
, a scris Mihai Morar.

FOTO: Facebook

Mihai Morar și-a botezat fetița. Primele imagini de la creștinarea micuței RouaMihai Morar și-a botezat fetița. Primele imagini de la creștinarea micuței Roua
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter