Alin Oprea, afectat de divorț după 22 de ani de căsnicie? Cum a fost surprins artistul pe străzile din Capitală, după ce a fost la notar

Publicat pe

Larisa și Alin Oprea divorțează după 22 de ani de căsnicie și se pare că artistul nu este chiar indiferent. Până acum a refuzat să dea declarații pe marginea acestui subiect pentru a lămuri lucrurile, însă cert este că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în cazul separării celor doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea că cei doi divorțează după o căsnicie atât de lungă a venit ca un trăsnet în showbiz. Larisa și Alin Oprea și-au spus „adio' după 23 de ani de relație, iar divoțul s-a mutat de la notar la tribunal, dat fiind că Alin Oprea nu vrea să-i lase fostei soții numele de familie. Larisa dorește să aibă același nume ca și cei doi copii ai săi, însă fostul partener nu este de acord.

De curând, solistul a fost surprins de paparazzi Spynews mergând din nou la notar, însă nu însoțit de Larisa sau de copii, ci singur. Cu o privire pierdută, cântărețul a fost surprins prin obiectivul camerei destul de agitat și cu telefonul în mână. După câteva minute s-a urcat într-o mașină și a mers să ia masa la o terasă, parcă așteptând pe cineva după cum butona telefonul, care totuși nu a apărut.

Citește și: La scurt timp după împăcarea cu Jador, Ella de la Puterea Dragostei i-a dat o altă lovitură.E vorba despre Iancu Sterp!

Apoi, s-a ridicat de la masă și a mers la mașină, unde a dat câteva mesaje vocale, a făcut un semn cuiva să se îndrepte către el și s-a reîntors către mașină. A scos din portbagaj o cutie ăe care urma probabil să o înmâneze persoanei cu care urma să se întâlnească.

În toată această perioadă, de remarcat ar fi că artistul a părut abătut, îngândurat, semn că este posibil ca divorțul să-l fi afectat mai mult decât și-ar fi imaginat.

Citește și: Andreea Bălan e îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint.Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit pe străzile din București

Pe lângă faptul că de doi ani, solistul ar avea o relație extraconjugală, zilele trecute au ieșit la iveală noi detalii din relația celor doi. Se pare că Larisa s-ar fi luptat mult timp cu viciul soțului ei. Alin Oprea s-ar fi confruntat cu probleme cu alcoolul. „Au fost ani buni în care Larisa efectiv l-a cărat în spate pe Alin. El are probleme mari cu alcoolul şi bea până vomita, nu mai ştia de el. Seara se întâmpla să bea, iar soţia lui nu îl putea opri. După astfel de beţii, ajungeau la spital, ea a fost cu el şi la un centru, a luptat mult ca el să se lase de băutură. După ce se trezea promitea că nu mai bea, dar nu trecea mult timp şi o lua de la capăt. Copiii au fost afectaţi de treaba asta, dar au fost alături de mama lor. La un moment dat, Larisa i-a spus lui Alin că dacă va mai bea, îl părăseşte. Prin 2010 i-a spus că va divorţa de el, dar nu a făcut-o. A ţinut prea mult la el. Toţi anii ăştia a ascuns problemele, doar familia şi câţiva prieteni la care apela ştiau prin ce probleme trece Alin’, au spus prietenii lor de familie pentru Click!

Citește și: Anca Pandrea trăiește un coșmar de 8 ani, de la moartea lui Iurie Darie. E măcinată de boli și de singurătate:„Nu mai pot merge nici la cimitir!'

Alin Oprea, afectat de divorț după 22 de ani de căsnicie? Cum a fost surprins artistul pe străzile din Capitală, după ce a fost la notarAlin Oprea, afectat de divorț după 22 de ani de căsnicie? Cum a fost surprins artistul pe străzile din Capitală, după ce a fost la notar

Sursa foto: Spynews, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter