Andreea Bălan e îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit pe străzile din București

Publicat pe

Aflată în plin proces de divorț cu George Burcea, Andreea Bălan s-a îndrăgostit iremediabil de Tiberiu Argint, noul iubit. La mai bine de jumătate de an de la separarea care a uimit pe toată lumea, vedeta este fericită și este cu zâmbetul până la urechi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii iulie, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți în Vama Veche, acolo unde au petrecut pe plajă și tot atunci s-a aflat de relația celor doi. Se pare că noul cuplu din showbiz-ul românesc rezistă și pare că se înțeleg foarte bine.

După două povești de dragoste în care la final vedeta a sfârșit prin a fi dezamăgită, a treia oară poate este cu noroc pentru ea. Andreea Bălan pare a fi îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint, noul ei iubit, și radiază de fericire alături de el.

Recent, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână pe străzile din București, ceea ce înseamnă că nu-și mai ascund relația, potrivit Click!. Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți pe la Piața Română plimbându-se ca doi îndrăgostiți, iar mai apoi au mers să ia masa la un restaurant din apropiere.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Noul iubit al vedetei are o situație financiară foarte bună, spre deosebire de George Burcea, care nu încasa prea mulți bani din teatru. Acum situația financiară s-a schimbat și pentru fostul soț al vedetei, pentru că a semnat contractul cu ProTV, pentru emisiunea Ferma.

Andreea Bălan e îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit pe străzile din BucureștiAndreea Bălan e îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit pe străzile din București

Andreea Bălan are un iubit descurcăreț, pentru că Tiberiu Argint este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio.

Bărbatul s-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta. Sonia Argint este o cunoscută prezentatoare TV de la Televiziunea Română.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint. Artista a fost cucerită imediat: 'A fost o chimie'

FOTO: Blitz, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter