Alin Oprea comentează incidentul dintre Larisa și paznicul de la liceul fiicei sale: "Era mai agresivă". Ce spun martorii

Publicat pe

Faptul ca Larisa Oprea are un temperament vulcanic este un fapt, dat fiind incidentul în care a fost implicată, după ce l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale. Alin Oprea comentează scandalul și susține că incidentul din urmă cu 8 ani nu a fost unul izolat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu 8 ani, pe când fiica lor era încă elevă la Liceul George Enescu, soția lui Alin Oprea a fost protagonista unui scandal fără precedent, filmulețul în care a bătut un bodyguard devenind viral la vremea respectivă.

Având în vedere că liceul se confrunta atunci cu niște acuzații de abuz sexual – o elevă de clasa a XI-a își acuza fostul profesor de religie ca a sedus-o -, în cadrul instituției de învățământ s-a suplimentat paza, oamenii de ordine fiind mult mai vigilenți. Din păcate, totul a coincis cu momentul în care artistul și soția lui au participat la serbarea de sfârșit de a a fiicei lor.

Citește și: Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă!A imobilizat-o și a strâns-o de gât… „ajutat' de un prieten

Cei doi au fost împiedicați să intre în liceu de către bodyguard, deoarece Alin Oprea își uitase buletinul acasă, iar artistul nu putea fi înregistrat pe lista de vizitatori de la intrare. Acela a și fost momentul în care a început scandalul, soția lui Alin Oprea fiind mult mai vocală decât artistul. Întreaga scenă a fost imortalizată, culmea!, chiar de către Alin Oprea, cu camera pe care o luase la el pentru a-și filma fiica. Enervată la culme, soția lui Alin Oprea l-a lovit de mai multe ori pe bodyguard, care în cele din urmă a căzut, lovindu-se la ceafă și ajungând în cele din urmă la spital.

Citește și: Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Cornelia Catanga:„Eu zic că finalul…'

Martor: „Doamna a început să fie foarte violentă, atât verbal cât și fizic”

O martoră a povestit cum au decurs lucrurile, precizând că s-a încercat mușamalizarea subiectului, pentru ca imaginea liceului să nu aibă de suferit.

„La vremea respectivă era vorba despre un profesor care a făcut ceva cu o elevă din liceu, a fost un mare scandal. În acea perioadă erau mai stricte regulile, noi intram cu carnetele, părinții cu buletinele, telefoanele le aveam închise la ore. Când a venit doamna Oprea la liceu paznicii nu au lăsat-o să intre la serbarea fiicei sale că nu avea buletinul. Doamna a început să fie foarte violentă, atât verbal cât și fizic. Doamna directoare a încercat să aplaneze conflictul, moment în care doamna Oprea a căzut. S-au făcut glume despre o doamnă care a bătut doi domni. Liceul a încercat să mușamalizeze acest subiect, imaginea liceului ar fi fost și mai afectată. În acea perioadă nimeni nu își mai înscria copilul la liceul nostru', a spus o martoră, potrivit spynews.ro.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere:„Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri'

Alin Oprea comentează incidentul dintre Larisa și paznicul de la liceul fiicei sale: "Era mai agresivă". Ce spun martoriiAlin Oprea comentează incidentul dintre Larisa și paznicul de la liceul fiicei sale: "Era mai agresivă". Ce spun martorii

Alin Oprea a precizat la Xtra Night Show că acesta nu a fost primul incident de acest tip în care soția sa a fost implicată.

Citește și: Ce decizie a luat Meghan Markle după ce ea și Prințul Harry au fost obligați să-și plătească datoria de 2,4 milioane de lire sterline

„Un motiv de nemulțumire a fost în permanență comportamentul ei exploziv. Am acceptat. Doar nu mă despărțeam de ea că era mai agresivă', a precizat Alin Oprea.

Sursa foto: Facebook, Captura Antena 1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter