Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă! A imobilizat-o și a strâns-o de gât... "ajutat" de un prieten

Publicat pe

Imagini de coșmar, ieri seară, ai căror protagoniști au fost Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Milionarul și-a agresat iubita, sub ochii unui prieten de-al său, care, mai mult, a participat și el la conflict!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce s-au împăcat pentru a „mia oară”, se părea că lucrurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi merg în sfârșit mai bine. După ce, în weekend, cei doi au fost văzuți într-un mall din București, alături de Sofia, fiica Biancăi, iar luni au condus-o pe micuță împreună la grădiniță, ca o adevărată familie, iată că situația a degenerat din nou, și încă la modul cel mai urât.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Bianca, lovită de Alex Bodi, dar și de prietenul lui!

Nu o dată s-a scris în presă despre caracterul impulsiv al lui Alex Bodi, dar iată că acum acesta a fost surprins în plină acțiune de către paparazzii Spynews! Imaginile șocante au fost surprinse în fața unui local exclusivist pe care Alex Bodi îl frecventează.

Fără să îi pese că ar putea exista martori, deși se aflau în plină stradă, Alex Bodi a prins-o cu putere de mână pe Bianca, forțând-o să stea lipită de el. În acel moment, de ei s-a apropiat un prieten de-al afaceristului care, văzând-o imobilizată pe blondină, i-a dat două palme peste cap!

Și de parcă nu ar fi fost deja convingător, Alex Bodi a strâns-o pe Bianca Drăgușanu de gât, după care a început să o zgâlțâie cu putere! Nu știm ce se va întâmpla după acest episod, care, cu siguranță, nu este singular, însă acest gen de agresivitate nu ar trebui să rămână fără urmări, cu atât mai mult cu cât – victimele agresiunii domestice știu bine asta – episoadele de acest gen se repetă întotdeauna.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă! A imobilizat-o și a strâns-o de gât... "ajutat" de un prietenBianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi în plină stradă! A imobilizat-o și a strâns-o de gât... "ajutat" de un prieten

„Tot la mine se întoarce”

Nu este prima oară când cei doi se ceartă și nici când impulsivitatea lui Alex Bodi iese la iveală, așadar nu este exclus ca și de data asta Bianca să treacă peste și s continue relația furtunoasă cu iubitul ei. De altfel, acum câteva luni, după una dintre numeroasele lor împăcări, blondina mărturisea:

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil’. Probabil că la fel de previzibilă a fost și bătaia pe care a încasat-o Bianca în plină stradă de la Alex Bodi… Dar nu și la fel de normală!

Citește și: Pamela Anderson iubește din nou, la 7 luni de la divorț! Actrița s-a cuplat cu bodyguardul ei

Foto: Instagram, spynews.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter