Alin Oprea, scandal de proporții cu rudele Larisei! Nu a fost lăsat să-și ia lucrurile și a sunat la 112: "E strigător la cer ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi"

Publicat pe

Divorț cu scandal în toată regula! Alin Oprea nu a fost lăsat să-și ia lucrurile din propia casă, având parte de un scandal de proporții cu soacra și cumnatul său! Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De la anunțul divorțului dintre Larisa și Alin Oprea au ieșit la iveală tot felul de detalii legate de căsnicia lor, care a durat nu mai puțin de 23 de ani! Se pare, presărați cu infidelități, frustrări și lacrimi!

Invitat la 'Xtra Night Show', fostul membru de la Talisman a precizat că visul său, încă din copilărie, a fost să-și clădească o familie, să aibă parte de o persoană alături de care să îmbătrânească și alături de care să se bucure de realizările copiilor. Pe scurt, visa să fie fericit, numai că lucrurile au luat o altă întorsătură și nu au ieșit chiar cum și-a imaginat! Nici pe departe!

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!:„Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional'/ EXCLUSIV

Alin Oprea: „Visul mea a fost o familie fericită”

'Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta', i-a spus Alin Oprea lui Capatos.

Solistul a început să povestească problemele pe care le-a întâmpinat din momentul în care el și Larisa au decis să divorțeze. Ambii au fost de acord cu separarea, însă asta nu a însemnat și rezolvarea tuturor problemelor!

Citește și: Atenție când cumpărați ouă!Cum vă dați seama care sunt vechi și, deci, foarte periculoase pentru sănătate

Alin Oprea a plecat de acasă și s-a mutat la hotel, însă cum nu a apucat să-și strângă toate lucrurile, s-a văzut nevoit să se reîntoarcă acasă, unde a avut parte de o surpriză de proporții.

Alin Oprea: „Mă agresează femeia asta”

Soacra și cumnatul său nu l-au lăsat să intre în casă pentru a-și recupera lucrurile, cântărețul văzându-se în poziția de a suna la 112 pentru a i se permite intrarea în casă. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție.

Citește și: Efectele pe termen lung ale coronavirusului:experții vorbesc despre aspectul de „cioburi de sticlă' în plămâni. Ce se întâmplă la câteva luni după vindecare

'Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră', a povestit Alin Oprea la Antena 1.

Mai mult, se pare că acesta nu ar fi fost primul incident de acest gen, ci al treilea.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma.Imaginile care vor stârni mari controverse

Și asta nu a fost tot: cea mai mare dezamăgire a artistului a fost momentul în care Larisa a depozitat medaliile formației Talisman într-un sac de gunoi.

'M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formației 'Talisman' le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic', a mai precizat Alin Oprea.

Alin Oprea, scandal de proporții cu rudele Larisei! Nu a fost lăsat să-și ia lucrurile și a sunat la 112:  "E strigător la cer ca familia să te dea afară din casa ta, luată din  banii tăi"Alin Oprea, scandal de proporții cu rudele Larisei! Nu a fost lăsat să-și ia lucrurile și a sunat la 112:  "E strigător la cer ca familia să te dea afară din casa ta, luată din  banii tăi"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter