Alina Vidican e transformată de intervențiile estetice. A suferit enorm după divorțul de Cristi Borcea, iar acum parcă e altă persoană

Publicat pe

Divorțul de Cristi Borcea a făcut-o să sufere enorm și a luat decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii, pentru a fi cât mai departe de el. Alina Vidican a ajuns de nerecunoscut și este transformată total de intervențiile estetice.

Fosta soție a afaceristului a vrut să-și schimbe complet viața și a început o nouă etapă în America, acolo unde locuiește alături de cei doi copii. Cel mai probabil divorțul de Cristi Borcea a marcat-o atât de tare încât Alina Vidican a simțit nevoia să apeleze la medicului estetician.

Intervențiile estetice pe care Alina Vidican le-a făcut la nivelul feței sunt mai mult decât evidente. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu mai arată deloc așa cum o știam când apărea plângând pe canapeaua de la Măruță. Deși avea și la vremea respectivă câteva intervenții estetice, acum Alina Vidican le-a îmbunătățit.

Fosta soție a acționarului de la Dinamo și-a schimbat și tunsoarea. Alina Vidican a renunțat la extensii și la părul lung și a ales să-l tundă până la umeri. Imagini recente cu ea au fost postate pe una dintre rețelele de socializare chiar de mama sa, care o vizitează destul de des în Statele Unite ale Americii.

Alina Vidican a dat 40.000 de euro pe intervențiile estetice

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele.

Alina Vidican a apelat la cei mai buni medici esteticieni din Statele Unite ale Americii, pentru a-și schimba înfățisarea. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta nu doar că și-a schimbat viața, ci și aspectul fizic. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Mihaelei Borcea.Fosta soție a lui Cristi Borcea este îndrăgostită până peste cap!

FOTO: Facebook

Alina Vidican e transformată de intervențiile estetice. A suferit enorm după divorțul de Cristi Borcea, iar acum parcă e altă persoanăAlina Vidican e transformată de intervențiile estetice. A suferit enorm după divorțul de Cristi Borcea, iar acum parcă e altă persoană
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter