Anamaria Prodan, infectată cu COVID-19, susține că Gigi Becali a salvat-o: "A avut grijă de mine ca de copilul lui"

Publicat pe

Anamaria Prodan, infectată cu COVID-19, trece prin clipe grele, iar alături în această perioadă i-a stat nimeni altul decât Gigi Becali. Vedeta a rămas impresionată de grija pe care i-a purtat-o latifundiarul din Pipera.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Inițial a susținut că se simte bine, dar, din păcate, starea i s-a înrăutățit pe parcurs, fiind nevoită să cheme ambulanța. Impresara a ajuns la spital!

Anamaria Prodan, despre Gigi Becali: „E un om extraordinar”

În aceste clipe dificile, alături pentru a o susține cu tot ce are nevoie i-a fost Gigi Becali. Omul de afaceri s-a ocupat să-i trimită soției lui Laurențiu Reghecampf absolut tot ce avea nevoie pentru a învinge infecția cu COVID-19.

Anamaria Prodan a rămas profund impresionată de gestul latifundiarului.

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar', a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

Citește și: Cum arată vila de 3 milioane de euro pe care o deține Anamaria Prodan, în Dubai.Cine locuiește acolo, după ce vedeta s-a mutat înapoi, în România

Citește și: Cum se menține în formă Anamaria Prodan. Trucul la care apelează când simte că ia în greutate:'Îmi plac dulciurile, dar când pun pe mine…'

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire:„Am stat foarte mult despărțiți'

Citește și: Ștefan Stan a devenit tată!Soția lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Anamaria Prodan, la spital cu COVID-19

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și a început să resimtă primele simptome după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. 

Inițial, a avut simptome ușoare, a făcut febră și a avut dureri de cap, însă ulterior starea i s-a înrăutățit.

Anamaria Prodan, infectată cu COVID-19, susține că Gigi Becali a salvat-o: "A avut grijă de mine ca de copilul lui"Anamaria Prodan, infectată cu COVID-19, susține că Gigi Becali a salvat-o: "A avut grijă de mine ca de copilul lui"

Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni’, a precizat un apropiat al Anamariei Prodan pentru Click! 

Anamaria Prodan a avut simptome ușoare la început

Inițial, a precizat că se simte bine, ba chiar a subliniat cât de norocoasă a fost să afle rezultatul înainte de se întâlni cu copiii ei.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat’, a spus ea

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter