Anca Serea, despre problemele de sănătate de care nu scapă: ”Nu-mi permit să depun efort”

Publicat pe
Anca Serea, despre problemele de sănătate de care nu scapă: 'Nu-mi permit să depun efort'Anca Serea, despre problemele de sănătate de care nu scapă: 'Nu-mi permit să depun efort'

Are cinci copii, numeroase proiecte și un fizic impecabil, dar și o anemie severă cu care se confruntă din copilărie. După ce anul trecut a avut o serie de episoade în urma cărora a ajuns la perfuzii, Anca Serea ne-a povestit în ce stare se află acum și ce interdicții are din cauza problemelor de sănătate, de care încă nu a scăpat complet.

Anca Serea este una dintre acele vedete care dau impresia că fac cu ușurință totul, de la a naște cinci copii până la a se menține suplă sau a avea o viață de cuplu model cu soțul ei, Adi Sână. Vedeta plătește totuși un preț, deoarece pentru a avea timp de toate aspectele esențiale ale vieții sacrifică ore de somn și face eforturi mari. Sacrificiile și-au spus cuvântul și anul trecut, când, pe fondul oboselii, i s-au amplificat probleme mai vechi, Anca  ajungând de mai multe ori la perfuzii din cauza unei anemii severe, cu care se luptă din copilărie.

Anca Serea: 'Nu am mai făcut mișcare de la începutul anului'

Deși a reușit să-și amelioreze problemele de sănătate, Anca este departe de a se vindeca complet, așa cum ne-a mărturisit: 'Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte'. În ciuda faptului că sănătatea îi dă bătăi de cap, vedeta ne-a declarat că nu este deloc ipohodră și că este pregătită pentru aproape orice în viață. În schimb, nu are de gând să slăbească ritmul alert. ' 'Nu am de ce să mă plâng, fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele și pot să am grijă și de copii, să și gătesc, să mă duc și la coafor, să fac și întâlnirile și joburile, chiar dacă asta presupune poate pentru unii oameni niște eforturi ieșite din comun. Am foarte putine ore de somn, patru, cinci ore pe noapte, dar copiii ma tin foarte mult in priză si-mi dau super energie si lucrurile se leaga si sunt motivate sa nu renunt', e de părere Anca.

Trucuri de slăbit de la Anca Serea

Cu toate că nu o știm altfel decât suplă, Anca Serea recunoaște că e foarte atentă la greutate. 'Intotdeauna am avut grija de numarul de kilograme, sunt atenta la ce mananc, nu mananc excesiv, nici dulce, nici carne, nu beau prostioare, am grija si la calitatea mancarii. Și nu de acum, de foarte multi ani', a declarat pentru viva.ro vedeta.

În urmă cu câțiva ani, Anca declara pentru Libertatea că un truc alimentar la care ține foarte mult este ananasul crud pe care îl mănâncă după fiecare masă. Câteva feliuţe de ananas crud mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă’. Reușind să rămână la fel de suplă după fiecare din cele cinci nașteri, Anca Serea a fost bănuită de înfometare, însă soția lui Adi Sână infirmă categoric aceste zvonuri. Nu a renunțat niciodată la mâncare, fiind adepta unui stil de viață sănătos, fără excese și … stropit cu multă lămâie. „Consum lămâi în cantităţi industriale. Îmi place să mănânc citrice şi lămâia nu-mi lipseşte. Minim 2-3 lămâi pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă sau le pun în apă caldă, a dezvăluit Anca Serea.

Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară?

Anca Serea și Adi Sână au mărturisit în repetate rânduri că și-ar mai dori copii și iată că în ultima vreme, pe fondul unui abdomen ceva mai rotunjit, au început să umble bănuieli despre o posibilă sarcină, neconfirmată de vedetă încă. 'Îmi mai doresc 2 copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o să se întâmple, dacă o să se întâmple. Un copil este întotdeauna o binecuvântare şi nu cred că va schimba foarte mult ritmul şi echilibrul familiei noastre. Bineînţeles, că un pic mai greu pentru familia noastră, dar şi un pic mai frumos', a spus Anca Serea la Antena Stars.

Foto: arhiva VIVA!, PR, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter