Ana Morodan, detalii neștiute din viața ei. Contesa Digitală a fost exmatriculată din liceu și s-a mutat în București cu 200 de lei

Publicat pe

Ana Morodan este adorată de telespectatori, după ce a participat la Asia Express. Contesa Digitală a dat multe detalii neștiute despre viața ei. Ana Morodan a fost invitată la Xtra Night Show, unde a povestit cum a fost exmatriculată din liceu, dar și cum s-a mutat la București cu doar 200 de ron.

Vedeta a povestit cum în liceu a fost exmatriculată, după ce s-a certat cu profesoara de psihologie. Ana Morodan este o fire care spune mereu lucrurilor pe nume, așa cum s-a văzut și la 'Asia Express'.

'Nu-mi place natura umană! Am fost exmatriculată din liceu pe chestia asta. M-am contrazis cu profesoara de psihologie. Eu consider că oamenii, în definitiv, sunt mânaţi de instincte primare, care sunt instincte de supravieţuire. Eu sunt introvertul care este complet ambalat în animal social. Nu-mi place să relaţionez cu mulţi oameni. Am aceeaşi oameni de zeci de ani, nu simt nevoia să mă placă o naţiune. Nu simt nevoia să am mulţi prieteni', a declarat Ana Morodan.

Ana Morodan s-a mutat la București cu 200 de ron

Contesa digitală a muncit enorm ca să ajungă la acest nivel. Ana Morodan s-a mutat la București cu doar 200 de ron în buzunar. Vedeta a povestit la 'Xtra Night Show' despre dramele prin care a trecut.

„M-am mutat în Bucureşti cu 200 de lei în buzunar şi m-am mutat în primul an de şapte ori, îmi era foarte greu. Nu puteam să plătească chiria. Era o dramă pentru mine şi o angoasă. Am început să-mi spun atât de tare că nu contează dacă porneşti dintr-o garsonieră, nu contează că nu porneşti dintr-o vilă. Vreau să zic asta la o cameră la care mă vede toată lumea şi vreau să vorbesc asta pentru orice tânăr şi pentru orice antreprenor la început, pentru orice copil care porneşte în viaţă. Nu ai nevoie de un iubit bogat, de părinţi bogaţi. Singurul lucru pe care mi l-am spus a fost că trebuie să mă simt bine într-o rochie şi pot să cuceresc lumea… Să fii antreprenor, să fie femeie… e greu! Poţi să reuşeşti dacă nu uiţi de câte ori cazi şi că de multe ori, o rochie care poate să coste 30 de lei, să fie de la second hand… îţi ţine loc de casă. Viaţa înseamnă să te adaptezi', a povestit Ana Morodan.

Citește și: Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați de la Asia Express! Cei doi au fost sarea și piperul competiției

Citește și: Ana Morodan de la Asia Express vorbește în premieră despre iubit, căsătorie și copii / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Ana Morodan, detalii neștiute din viața ei. Contesa Digitală a fost exmatriculată din liceu și s-a mutat în București cu 200 de leiAna Morodan, detalii neștiute din viața ei. Contesa Digitală a fost exmatriculată din liceu și s-a mutat în București cu 200 de lei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter