Anca Serea, mărturisire neașteptată după ce a devenit mamă pentru a șasea oară: ”Visul nostru e să înfiem un copil”

Publicat pe
Anca Serea, mărturisire neașteptată după ce a devenit mamă pentru a șasea oară: 'Visul nostru e să înfiem un copil'Anca Serea, mărturisire neașteptată după ce a devenit mamă pentru a șasea oară: 'Visul nostru e să înfiem un copil'

Anca Serea tocmai a adus pe lume al șaselea copil, așadar acum este mama a trei fete și trei băieți. Vedeta a făcut, însă, o mărturisire neașteptată, declarând că ea și Adi Sână nu se opresc aici cu mărirea familiei. Însă de data aceasta au în plan să înfieze. Iată ce i-a determinat pe cei doi să ia această decizie.

Anca Serea și Adi Sână sunt în culmea fericirii după ce la începutul lunii august au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, Leah-Maria. Cuplul are acum o familie de toată frumusețea, trei băieți și trei fete.

Anca Serea și Adi Sână au luat o decizie neașteptată

Întrebată de Cătălin Măruță dacă ea și Adi au în plan și al șaptelea copil, Anca Serea a dat un răspuns neașteptat.

'Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil', a declarat Anca Serea la Pro Tv.

Anca Serea, probleme la a șasea sarcină

Anca Serea a devenit mamă pentru a șasea oară, iar micuța Leah, așa cum a declarat mămica ei că se va numi, care a mărit familia la 8 membri, a venit pe lume în cursul acestei zile, spre fericirea părinților ei. Deși are experiență într-ale maternității și, la fel ca și la celelalte nașteri, Anca Serea a fost fit și a purtat pantofi cu toc până în ultimul moment, de data aceasta sarcina nu a decurs la fel de simplu.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen', spunea Anca Serea cu puțin timp înainte de a naște.

Deși, până acum, Anca Serea a născut de fiecare dată în mod natural, de data aceasta a trebuit să facă operație de cezariană. Cel mai probabil că au apărut complicații, pe ultima sută de metri, iar medicii au decis să recurgă la o intervenție chirurgicală.

Foto. arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Nici bine nu s-au căsătorit că s-au și despărțit. Semnele că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai sunt împreună

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se relaxează la plajă. Au plecat în vacanța mult dorită

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter