Andi Vasluianu, detalii neștiute despre primul divorț: ”A fost groaznic. Am avut o cădere”

Publicat pe

Puțini știu că Andi Vasluianu a trecut printr-un divorț, înainte de a se căsători cu mama copiilor lui. Actorul din serialul Profu a mărturisit cum a fost perioada aceea pentru el, dar și ce l-a făcut să facă din nou pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andi Vasluianu este căsătorit în prezent cu Laura Fierăscu, însă înainte de a-și întemeia o familie cu ea, actorul a trecut printr-un divorț. Vedeta a avut o căsnicie care s-a terminat foarte repede, după numai un an. Actorul din serialul Profu își aduce aminte cât de grea a fost perioada aceea pentru el.

'Fosta mea căsnicie a durat un an. Facem miştouri pe subiectul ăsta, că ne-am luat second hand… Când am divorţat, a fost groaznic pentru mine. Am avut o cădere atunci', a declarat Andi Vasluianu pentru OK! Magazine.

Vedeta de la PRO TV a mai declarat că nu a știut să aibă o relație de lungă durată până când a întâlnit-o pe femeia care l-a făcut tată. Andi Vasluianu a dezvăluit ce l-a făcut să rămână în relația cu Laura.

'Eu până la soţia mea n-am ştiut să menţin o relaţie. Mă şi plictiseam foarte repede, după doi ani şi ceva voiam să ies din relaţia în care eram. N-am crezut niciodată că o să am o relaţie de lungă durată. Dacă încerci să te armonizezi cu cel de lângă tine şi dacă simţi dinamica cuplului, e ca atunci când înoţi în mare. Nu trebuie să i te împotriveşti valului. Te mulezi pe el. Am încercat să fiu foarte atent la soţia mea. Noi, bărbaţii, tindem să ne pierdem atenţia şi mai avem şi prostia de-a încerca să vă rezolvăm problemele în loc să vi le ascultăm. Suntem două planete diferite, ăsta-i adevărul! Dar trebuie să devenim compatibili cumva. Dar doar dacă ne ascutăm unul pe altul.', a dezvăluit actorul pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Viața neștiută a lui Andi Vasluianu: ce meserii a avut înainte să devină actor. N-au nicio legătură cu actoria!

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți:„Știu exact ce li se pare nedrept'. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate la 7 ani după despărțirea de Keo: 'Voiam familie și am pus presiuni pe el'

După un divorț dureros, Andi Vasluianu a avut curajul să se căsătorească din nou

Actorul este foarte fericit alături de actuala lui soție și a explicat cum de a avut curajul să facă din nou pasul cel mare, după o căsnicie eșuată. Andi Vasluianu și-a dorit ca toți membrii familiei sale să poarte același nume.

'Ne-am căsătorit pentru că am vrut să avem acelaşi nume noi doi şi copiii noştri. Am făcut nunta după ce s-a născut primul nostru copil, Maia. De fapt, ne-am căsătorit religios înainte de-a se naşte Maia şi, după ce a apărut ea, am făcut şi cununia civilă. Nouă ne-a păsat de ce s-a întâmplat la biserică, nu la primărie, dar a trebuit să facem şi cununia civilă din motive administrative mai mult. Pentru noi, mai important e altceva…', a mai spus actorul.

Actorul din serialul de la PRO TV crede în continuare că atât femeile, cât și bărbații sunt poligami, dar mama copiilor lui este de acord cu opinia lui.

'E de acord cu mine (n.r.- soția). Şi bărbaţii, şi femeile sunt poligami, dar, când iubeşti şi ţi-e bine acolo unde eşti, nu mai ai nevoie de nimic altceva. De nimeni altcineva.Eu nu mai am nevoie de nimeni altcineva pentru că am găsit femeia care este toate femeile de care am eu nevoie. Ăsta e noroc chior, n-am făcut nimic pentru asta. Datorită ei sunt aşa. Datorită ei am învăţat să ascult, să reacţionez. O relaţie frumoasă e când doi oameni devin foarte apropiaţi, prieteni cu adevărat. Asta cred că am eu acum.', a mai declarat Andi Vasluianu pentru OK! Magazine.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter