Andra Volos și-a făcut operație estetică la nas. Primele imagini după intervenție

Publicat pe

Andra Volos și-a făcut operație estetică la nas. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat primele imagini după rinoplastie și a explicat și motivul pentru care a pășit în cabinetul medicului estetician și a apelat la această intervenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos își anunțase fanii anterior că intenționează să-și facă o operație estetică, însă nu a spus la acel moment despre ce intervenție ar fi vorba. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit acum și despre ce este vorba: și-a făcut o rinoplastie.

Andra Volos și-a făcut operație estetică la nas. Primele imagini după intervențieAndra Volos și-a făcut operație estetică la nas. Primele imagini după intervenție

Andra Volos și-a făcut rinoplastie

Andra Volos a postat deja primele imagini după operație și a făcut primele declarații despre cum se simte în aceste momente. Ea a precizat că și-a dorit un nas perfect, însă se confrunta și cu probleme de sănătate, având polipi și deviație de sept.

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine. Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum. Mai bucuroaăs sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept', a transmis Andra Volos imediat după operație.

Citește și: Bogdan Mocanu a spus adevărul!De ce s-a despărțit, de fapt, de Andra Volos și ce rol a avut Jador

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație:„Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Barby Kelly a murit în somn la doar 45 de ani.Suferea de o boală psihică

Cum se simte Andra Volos după operația la nas

Andra Volos a menționat că a primit foarte multe mesaje legate de operație, majoritatea întrebărilor fiind legate de cât de dureroasă este. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a menționat nu este o procedură dureroasă, ci senzația post-operație este mai deranjantă decât operația în sine.

„Operația în sine nu doare, chiar nu. Sunt niște sentimente ciudate, de parcă ești super răcită, cu nasul înfundat. Mă mai doare gâtul, dar cam ăsta este sentimentul pe care îl am acum. E oribil, numai că nu doare', a subliniat Andra Volos.

De ce s-a operat Andra Volos la nas

Andra Volos a vorbit înainte de operație și despre motivele pentru care a decis să recurgă la intervenție. Ea a ținut să precizeze că nu a fost vorba doar despre un moft estetic, ci s-a operat și din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat încă din copilărie.

„Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație. Astăzi nu vorbim doar de un moft și de estetică, ci și de sănătate pentru că de mică am avut mici probleme. Astăzi o să le rezolvăm, dar să trec peste toate emoțiile astea. Intru peste puțin timp în operație', a spus Andra Volos înainte de a intra în operație.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter