Barby Kelly a murit în somn la doar 45 de ani. Suferea de o boală psihică

Publicat pe

A murit Barby Kelly, componentă a trupei Kelly Family. Fosta vedetă pop s-a stins din viață în somn la doar 45 de ani. Artista suferea de probleme grave de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Barby Kelly a murit în somn la doar 45 de ani. Anunțul trist a fost făcut de purtătorul de cuvânt al trupei, care a confirmat pentru o publicație germană. Artista suferea de probleme grave de sănătate și s-a retras de pe scenă în anul 1999.

Fosta vedetă pop avea o boală psihică și trebuia să fie cineva cu ea în permanență. Barby Kelly a murit în somn, însă autopsia ar trebui să clarifice cauza exactă a decesului.

„Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristețe și vă cerem să înțelegeți că momentan nu vrem să vorbim despre asta. O vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre', a transmis trupa pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele imagini împreună la 3 luni de la divorț. „Vine, stă cu Isa, nimic de reproșat'

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice. Ce intervenție vrea să-și facă

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație: „Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Chris Simion, destăinuiri neașteptate despre lupta cu boala:„Pentru mine cancerul a fost un dar, nu o nenorocire'

Barby Kelly a murit în somn

„Fell In Love With An Alien' a apărut în anul 1997 și este piesa care a făcut cunoscuă în întreaga lume trupa Kelly Family. Proiectul s-a numit inițial The Kelly Kids și a debutat în 1974.

Grup muzical multietnic, cu rădăcini irlandeze, americane și europene, format din mai multe generații ale familiei, The Kelly Family a cântat melodii rock, pop și folk înregistrând un succes imens în Europa și mai ales în Germania, Benelux, Scandinavia, Europa de Est, Spania și Portugalia.

Barby Kelly a murit la vârsta de 45 de ani, în somn. Ea se mutase cu părinții săi adoptivi în Germania și avea nevoie de îngrijire în permanență, pentru că suferea de o boală psihică.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter