Andrada de la MPFM a născut. Primele imagini cu bebelușul

Publicat pe

Andrada Văduva de la „Mireasă pentru fiul meu” a devenit de curând mămică, în plină pandemie de coronavirus. A născut o fetiță și este în culmea fericirii!

Andrada de la MPFM a născut. Primele imagini cu bebelușulAndrada de la MPFM a născut. Primele imagini cu bebelușul

Andrada, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la MPFM, a născut. Este în culmea fericirii, se simte o femeie împlinită, odată cu venirea fetiței sale pe lume. Micuța va purta numele Carla Elena.

Precum era de așteptat, viața i s-a schimbat de când a devenit mămică. Din fericire, s-a recuperat destul de repede după naștere, iar de atunci se dedică trup și suflet micuței care a venit să-i aducă numai fericire și voie bună în viață și să îi umple inima de bucurie și de mândrie.

'Odată cu venirea fetiței pe lume am simțit cu adevărat ce înseamnă sentimentul de mamă, este unic! Recuperarea a fost destul de rapidă, mă simt foarte bine și mă dedic în totalitate bebelușei mele dragi', a spus Andrada pentru spynews.ro

În egală măsură, proaspăta mămică a mai menționat că nici nu mai contează oboseala, întrucât este de ajuns o singură privire pentru a prinde energia de care are nevoie pentru a-i acorda toată atenția necesară.

'Chiar dacă nopțile sunt albe, cu somn destul de redus, când o privesc simt că-mi trece oboseala. Într-un cuvânt, sunt o mămică fericită și împlinită', a conchis ea.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Larisa și Laurențiu de la MPFM s-au despărțit. Ea s-a cuplat cu un artist de la noi

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter