Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după ce a sunat-o Traian Spak. Ce i-a zis fostul soț la telefon

Publicat pe

Andreea Antonescu anunța divorțul de tatăl fetiței sale, iar la câteva luni artista a început o relație cu un alt bărbat. Jumătatea trupei Andre s-a despărțit de Ștefan Manolache la începutul anului, iar totul s-a întâmplat după ce a primit un telefon de la Traian Spak.

Deși părea totul lapte și miere în relația vedetei cu fostul reporter de la 'Acces Direct', Andreea Antonescu a decis brusc să pună punct. Artista se afla la Iași, acasă la părinții lui Ștefan Manolache, când a primit un telefon neașteptat de la Traian Spak. După ce a terminat convorbirea telefonică cu tatăl fetiței sale, Andreea Antonescu i-a spus iubitului ei că vrea să se despartă.

Potrivit spuselor artistei, Traian Spak trage de timp, iar aceasta este cauza pentru care divorțul nu a avut loc până acum. Andreea Antonescu are de gând să apeleze la un avocat bun care să o ajute în această situație.

'Eu sunt o femeie determinată și duc vorbele la fapte. Sunt sătulă de eticheta de amantă și vreau să duc acțiunea de divorț la capăt. Vreau să pun capăt acestei situații. În momentul în care am anunțat că divorțez am intenționat ca totul să se întâmple la notar, dar, recent, am aflat că pot să fac acest lucru în instanță și nu mai trebuie să-l aștept pe Traian să vină în România. Îmi caut un avocat bun pentru a duce la bun șfârșit această treabă. Traian nu face altceva decât să tărăgăneze această situație', a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

Fostul iubit al vedetei a declarat că nu știe motivul pentru care Andreea a decis asta, dar știe sigur că nu vrea să se împace cu Traian Spak. Fostul soț al Andreei Antonescu locuiește în America și a sunat-o pe vedetă, după ce în presă au apărut speculații despre o posibilă sarcină a acesteia.

'Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuție în contradictoriu. Singura discuție care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau și părinții mei și a venit vorba despre divorțul ei. Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situația.

Eu mi-am deschis niște afaceri la Iași și am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că și Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soț, în legătură cu speculațiile legate de sarcină și de acolo s-a schimbat total.

Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu știe motivul pentru care a luat această decizie și oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea își asumă decizia luată. Eu nu am tras și nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat și apoi m-a blocat peste tot', a povestit Ștefan Manolache pentru Cancan.

FOTO: Instagram

Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după ce a sunat-o Traian Spak. Ce i-a zis fostul soț la telefonAndreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache, după ce a sunat-o Traian Spak. Ce i-a zis fostul soț la telefon
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter