(P) Vacanță în Delta Dunării cu reduceri de până la 65%!

Publicat pe

Ţinut unic în Europa, Delta Dunării este una dintre cele mai interesante destinaţii de vacanţă datorită biodiversității impresionante, iar acum a devenit tot mai accesibilă turiștilor grație Ofertelor Speciale pregătite de Gulliver Delta Resort 4✿!

Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți beneficiază acum de reduceri imbatabile de până la 65% și includ 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București! În plus, Gulliver Delta Resort 4✿ lansează în premieră pentru acest an: cazarea în căsuțe de lux, iar cu ocazia inaugurării poți achiziționa vacanța la un preț cu totul special: plătești o noapte de cazare și beneficiezi de tot sejurul, de la 449 lei/persoană, conform programului ales! 

Delta Dunării, un adevărat muzeu al naturii

Declarată Rezervație a Biosferei UNESCO încă din anul 1991, Delta Dunării te surprinde cu peste 5500 de specii de viețuitoare dintre cele mai diverse. Lacurile sale, de un verde kaki, sunt brodate de vegetație deasă compusă în cea mai mare parte din stuf, rogoz și papură, cu nuferi albi și galbeni ce îmbogățesc peisajul ce sunt protejați la nivel internațional. 

Supranumită „Raiul Păsărilor', Delta este casa pentru aproximativ 320 de specii de înaripate, reprezentând 81% din avifauna României, multe dintre ele fiind amenințate cu dispariția așa cum este cazul vulturului codalb. Dacă ești pasionat de birdwatching aici vei putea surprinde cea mai mare colonie de pelicani comuni și creți din Europa, cârduri impresionante de gâște cu piept roșu, egrete, țigănuși de baltă, grațioase lebede, lopătari, cormorani etc.

O plimbare cu barca pe lacuri și canale îți descoperă, într-un mod relaxant, comorile Deltei Dunării. Navighează pănă la Sfântu Gheorghe, una dintre cele mai pitorești așezări din rezervație, pentru a vedea locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră, iar apoi continuă călătoria spre Letea, considerată a fi „Jungla României' din mai multe motive. Printre acestea se numără și faptul că aici întâlnești liane grecești încolăcite de stejarii seculari, dune de nisip înalte de peste 10 metri, orhidee sălbatice, dar și sute de cai ce trăiesc liberi.

Escapadă lipovenească la Gulliver Delta Resort 4✿

Gulliver Delta Resort este locația preferată a turiștilor dornici să se reconecteze cu natura și să descopere tradițiile bine păstrate ale rușilor lipoveni. Aici, întreaga familie se poate bucura de momente memorabile atât în cadrul complexului, cât și în excursiile opționale pe lacurile și canalele Deltei. 

Amplasat idilic pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, complexul amenajat în stil lipovenesc te așteaptă cu preparate delicioase din pește, o atmosferă tradițională și peisaje pitorești încântătoare. În zilele relaxante, poți sta la piscina înconjurată de căsuțele de 4✿, să pescuiești de pe ponton, să citești în balansoar sau să te delectezi cu un ceai la samovar în grădina luxuriantă.  

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 449 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 549 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 599 lei/persoana (casuta 4✿) / de la 699 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624/626. 

(P) Vacanță în Delta Dunării cu reduceri de până la 65%!(P) Vacanță în Delta Dunării cu reduceri de până la 65%!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter