Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre George Burcea: ”El este cel care nu-și mai dorește familia”

Publicat pe

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este iminent, iar familia lor are de suferit. Cei doi nu mai locuiesc împreună, iar despărțirea lor a luat prin surprindere pe toată lumea. George Burcea a plecat din casa vedetei, iar Andreea Bălan a rămas singură cu cele două fetițe.

După mult timp de tăcere, Andreea Bălan a dat cărțile pe față și a mărturisit că George Burcea este cel care a părăsit-o. Artista a rămas singură cu cele două fetițe, Ella și Clara, iar actorul vine din când în când să le vadă.

Fanii cântăreței au insistat ca Andreea Bălan să-i mai dea o șansă soțului ei și să se împace, însă răspunsul vedetei a fost unul total neașteptat. Mulți tind să creadă că cea vinovată de această este artista, însă a vrut să lămurească situația. Andreea Bălan susține că George Burcea este cel care și-a părăsit familia.

'E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?', a scris un fan la fotografia Andreei Bălan de pe Instagram.

Sătulă de comentariile pe care le primește pe rețelele de socializare în care este acuzată că din cauza ei căsnicia a ajuns la final, Andreea Bălan a decis să spună ce s-a întâmplat cu adevărat. Artista încearcă să nu spună tot ce s-a întâmplat între ei, pentru că își dorește să își protejeze fiicele.

'Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia', este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Citește și: George Burcea și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan

FOTO: Facebook

Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre George Burcea: 'El este cel care nu-și mai dorește familia'Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre George Burcea: 'El este cel care nu-și mai dorește familia'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter