George Burcea și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan

Publicat pe
George Burcea și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andreea BălanGeorge Burcea și-a făcut bagajul și a plecat din casa în care locuia cu Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit oficial. Cântăreața a confirmat informațiile apărute în presă, iar astăzi, vineri, actorul a fost surprins în timp ce își căra hainele într-un taxi și părăsea locuința.

Citește și: George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan. Motivul pentru care nu mai poartă verighetă: 'Ceea ce se întâmplă între noi…'


„Dragilor, vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase şi de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presa este adevărat😔. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella şi Clara trebuie protejate. 👶👧 Vă imbrăţisez cu drag🤗, mereu a voastră AB 🌈🎼🎤”, a scris artista pe reţelele de socializare.

Citește și: E oficial! Andreea Bălan divorțează de George Burcea, la 5 luni de la nuntă: „Ella și Clara trebuie potejate!'


Spynews.ro a publicat un filmuleț în care George Burcea apărea cărându-și hainele și alte obiecte personale într-un taxiu cu care a și plecat.

Vizibil afectat, actorul și-a făcut bagajele și a fost surprins plecând cu taxi-ul.


Deși păreau îndrăgostiți și reprezentau imaginea familiei perfecte, se pare că Andreea Bălan și George Burcea nu se mai înțelegeau bine de ceva vreme.

Citește și: George Burcea a răbufnit, după ce a fost întrebat de divorțul de Andreea Bălan: 'Vă rog să vă potoliți'


Recent, actorul a fost oprit de polițiști conducând sub influența drogurilor. Andreea Bălan a mai lăsat să se înțeleagă, din postările sale de pe Instagram, că lucrurile nu sunt deloc în regulă în ceea ce privește căsnicia cu actorul.

Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!


Acum însă, totul este oficial. Momentan nu se știe data divorțului sau dacă cei doi se vor despărți legal, însă ruptura s-a produs de ceva timp, iar acum este oficială.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter