Liviu Dragnea, operat de urgență. Avocat: "A fost un accident destul de urât. Starea lui este..."

Publicat pe

Momente grele pentru fostul președinte al PSD. Liviu Dragnea a suferit un accident grav în incinta penitenciarului, în urma căruia a fost operat de urgență.

Liviu Dragnea, operat de urgență. Avocat: "A fost un accident destul de urât. Starea lui este..."Liviu Dragnea, operat de urgență. Avocat: "A fost un accident destul de urât. Starea lui este..."

Liviu Dragnea a suferit un accident la Penitenciarul Rahova unde este închis din luna mai. Fostul lider PSD s-a tăiat cu flexul la mână, în momentul în care încerca să repare o ușă de la o dubă.

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete:”Dragostea este îndelung răbdătoare”

A fost nevoie de un singur moment de neatenție din partea sa, că flexul a sărit și l-a rănit la mână destul de grav. Cadre medicale au sosit imediat la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor. Liviu Dragnea a fost transferat din atelier în incinta spitalului din Penitenciarul Rahova, unde a fost operat de urgență.

Avocatul lui Liviu Dragnea a făcut primele declarații în legătură cu starea lui de sănătate, scrie spynews.ro.

Citește și: Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Liviu Dragnea.Bombonica Prodana s-a reprofilat după divorțul de politician

„Starea lui acum este stabilă, dar a fost un accident destul de urât. Flexul cu care tăia a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav, e vorba de o tăietură adâncă, a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală urgent, a fost cusut, i s-a făcut antitenos”, a declarat Flavia Teodosiu la Antena 3.

Sursa foto: Facebook

Citește și: De ziua lui, Liviu Dragnea a primit o declarație de dragoste surprinzătoare din partea iubitei lui, Irina Tănase: „Te iubesc cu patimă”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter