Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodana s-a reprofilat după divorțul de politician

Publicat pe

Liviu Dragnea și Bombonica Prodana au divorțat în anul 2015. După un proces în care au fost implicați amândoi, apele s-au calmat, iar ea a dispărut din atenția presei. Iată că s-a aflat cu ce se ocupă acum. 

Bombonica Prodana a fost ani la rând căsătorită cu politicianul aflat acum în închisoare. În 2015, ei au semnat actele de divorț. De-a lungul timpului, numele ei a fost implicat în câteva scandaluri.

În anul 2016, a fost intentat un proces în care s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva Bombonicăi, fosta doamnă Dragnea. Bombonica Prodana, fostă Dragnea, coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, la data comiterii faptei, este acuzată de abuz în serviciu.

'În perioadele 3 martie – 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate', se mai arată în comunicatul DNA.

Fosta doamnă Dragnea a pornit însă pe un nou drum. Bombonica  a urmat cursuri şi a devenit instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică  modernă de meditaţie, care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor. Numele ei apare pe site-urile de profil ca instructor autorizat care predă cursuri despre ameliorarea afecţiunilor fizice şi emoţionale, prin metoda Theta Healing.

Ea a evoluat și a devenit maestru în dezvoltare spirituală. Conform Wowbiz, Sub numele Bombonica Prodana, apare informaţia că ea este practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe'.

Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodana s-a reprofilat după divorțul de politicianCum arată și ce face acum fosta soție a lui Liviu Dragnea. Bombonica Prodana s-a reprofilat după divorțul de politician

Cine este fiica lui Liviu Dragnea: locuieşte în America şi are o relaţie de şase ani cu un fost concurent X Factor

Potrivit cancan.ro, Alexandra a revenit zilele trecute în România şi primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns acasă a fost să-şi viziteze tatăl la Penitenciarul Rahova.

Alexandra Dragnea are 24 de ani și a terminat cursurile Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine, iar acum locuieşte în Los Angeles, Statele Unite.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea și a fostei sale soții, Bombonica Prodana, preferă să se țină departe de reflectoare și de lumea mondenă, cu toate că ar avea toate șansele să cucerească showbizz-ul autohton . Tânăra a fost dintotdeauna discretă cu viaţa privată, însă odată cu relaţia pe care o are cu Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor a fost şi mai în atenţia presei.

Foto: Wowbiz 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter