Cine este fiica lui Liviu Dragnea: locuieşte în America şi are o relaţie de şase ani cu un fost concurent X Factor

Publicat pe

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, este o prezenţă foarte discretă, în ciuda popularităţii de care se bucură tatăl ei. Tânăra locuieşte în America şi trăieşte, de peste şase ani, o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor.

Cine este fiica lui Liviu Dragnea: locuieşte în America şi are o relaţie de şase ani cu un fost concurent X FactorCine este fiica lui Liviu Dragnea: locuieşte în America şi are o relaţie de şase ani cu un fost concurent X Factor

Potrivit cancan.ro, Alexandra a revenit zilele trecute în România şi primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns acasă a fost să-şi viziteze tatăl la Penitenciarul Rahova.

Alexandra Dragnea are 24 de ani și a terminat cursurile Facultăţii de Limbi și Literaturi Străine, iar acum locuieşte în Los Angeles, Statele Unite.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea și a fostei sale soții, Bombonica Prodana, preferă să se țină departe de reflectoare și de lumea mondenă, cu toate că ar avea toate șansele să cucerească showbizz-ul autohton . Tânăra a fost dintotdeauna discretă cu viaţa privată, însă odată cu relaţia pe care o are cu Alexandru Maţaev, fost concurent X Factor a fost şi mai în atenţia presei.

Cei doi s-a cunoscut pe vremea când el participa la X Factor, în 2013. Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova a luptat pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, în fața căruia a și pierdut.

Alexandra este unul dintre cei mai mari fani ai lui Alexandru şi în urmă cu patru ani i-a pus la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca acesta să filmeze videoclipul piesei „Cu capul în nori'. Alexandra Dragnea a apărut și ea în videoclipul iubitului ei.

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă