Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare"

Publicat pe

Irina Tănase a transmis un nou mesaj de dragoste pentru Liviu Dragnea de Dragobete.

Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare"Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete: "Dragostea este îndelung răbdătoare"

Fostul lider al PSD se află la închisoare, iar partenera sa, Irina Tănase pare că suferă din pricina distanței. A postat pe Instagram o imagine cu un aranjament floral în formă de inima, alcătuit din trandafiri albi și roșii. Lângă flori se observă și o fotografie înrămată, în care Alexandra Tănase se sărută cu Liviu Dragnea.

Citește și: Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

În dreptul imaginii, Irina Tănase a scris și un citat cunoscut în limba engleză, pe care l-a mai scurtat puțin: „Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate (…) Dragostea protejează întotdeauna, crede totul, nădăjduieşte totul, speră mereu și persevereză. Dragostea nu dezamăgește niciodată”.

Irina Tănase i-a transmis un mesaj social-democratului și de Valentine’s Day.

Citește și: De ziua lui, Liviu Dragnea a primit o declarație de dragoste surprinzătoare din partea iubitei lui, Irina Tănase: „Te iubesc cu patimă'

Irina Tănase a postat tot pe rețelele de socializare mesajul pentru politician: „Dacă cineva m-ar întreba ‘Ce înseamnă pentru mine iadul?, aș răspunde cam așa ‘Distanța dintre doi oameni care se iubesc’.

Pentru a avea ocazia să îl vadă cât mai des, Irina Tănase s-a făcut mediator.

Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a devenit oficială în 2013.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Valentine’s Day:”Iadul este distanța dintre doi oameni care se iubesc”

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă