Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Valentine's Day: "Iadul este distanța dintre doi oameni care se iubesc"

Publicat pe

Irina Tănase suferă de Ziua Îndrăgostiților. Iubita lui Liviu Dragnea i-a transmis un mesaj emoționant de Valentine’s Day fostului lider al PSD, care se află la închisoare.

Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Valentine's Day: "Iadul este distanța dintre doi oameni care se iubesc"Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Valentine's Day: "Iadul este distanța dintre doi oameni care se iubesc"

Irina Tănase suferă din dragoste și din pentru că nu seflaă alături de partenerul ei, fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea.

Citește și: Mesajul amuzant postat de Irina Tănase după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Liviu Dragnea

Irina Tănase a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru social-democrat: „Dacă cineva m-ar întreba ‘Ce înseamnă pentru mine iadul?’, aș răspunde cam așa ‘Distanța dintre doi oameni care se iubesc’', a transmis Irina Tănase pe Instagram.

Pentru a avea ocazia să îl vadă cât mai des, Irina Tănase s-a făcut mediator. În ultimele două săptamâni Irina l-a vizitat de patru ori la Penitenciarul Rahova pe fostul președinte al Camerei Deputaților. Dintre acestea, trei au fost făcute în calitate de mediator și numai una ca iubită, potrivit impact.ro.

Citește și: Ce a făcut Irina Tănase în ziua în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

Ultima vizită a Irinei Tănase a avut loc pe 22 ianuarie.

Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a devenit oficială în 2013.

Citește și: De ziua lui, Liviu Dragnea a primit o declarație de dragoste surprinzătoare din partea iubitei lui, Irina Tănase: „Te iubesc cu patimă”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter