George Burcea a răbufnit, după ce a fost întrebat de divorțul de Andreea Bălan: ”Vă rog să vă potoliți”

Publicat pe

Pentru că nu au făcut niciun fel de declarații despre starea actuală a căsniciei lor, oamenii au încercat să afle răspunsuri direct de la ei. George Burcea a răbufnit, după ce a fost întrebat în mod repetat de divorțul de Andreea Bălan.

Dacă până acum o săptămână păreau o familie fericită și că totul este lapte și miere în căsnicia lor, ei bine lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. George Burcea și Andreea Bălan sunt la un pas de divorț și pare că nu mai există nicio cale de împăcare.

Motivele pentru care s-a produs această ruptură încă nu sunt clare, însă situația neașteptată din ultima perioadă a șocat pe toată lumea. După ce toată lumea a început să pună întrebări, George Burcea nu a mai rezistat și le-a răspuns. Actorul este deranjat că oamenii se bagă în viața lui de familie și nu apreciază lucrurile care cu adevărat contează, spune el.

Soțul Andreei Bălan a lansat recent o campanie împotriva violenței domestice, iar acum lucrează la o carte.

'Hello. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate, nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea există un buton de unfollow. Apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos', este mesajul pe care George Burcea l-a postat pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: George Burcea ar fi făcut scandal în casa Andreei Bălan, iar Poliția a intervenit.Unde locuiește soțul artistei acum

Campania împotriva violenței domestice a început de la povestea mamei sale

George Burcea nu a crescut lângă părinții săi, ci a fost în grija bunicilor. Soțul Andreei Bălan a povestit despre povestea dureroasă prin care a trecut mama lui și despre bătăile pe care aceasta le lua de la tatăl său. Actorul vorbește despre violența domestică și speră că oamenii se vor educa într-o bună zi, iar suferința nu va mai exista în nicio familie.

Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era la ordinea zilei. Abuzurile psihice si fizice faceau parte din rutina. Stiu ca nu sunt singurul, stiu ca din pacate sunt prea multi ca mine, fie ei adulti sau copii acum. Din pacate suntem atat de multi la nivel mondial incat nu exista un numar exact care sa ne reprezinte„, a scris George Burcea, soțul Andreei Bălan, pe Instagram

Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea

De o săptămână în presă sunt discutate problemele neașteptate din căsnicia artistei. Faptul că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a fost confirmat chiar de vedetă. Cei doi nu mai formează un cuplu, iar actorul nu mai locuiește alături de soția lui.

Andreea Bălan a spus că nu mai este împruenă cu George Burcea. Vedeta se află în topul influcencerilor români și își ține mereu fanii la curent. Artista le răspunde celor care îi comentează la fotografii. 'Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct. ‘Suntem împreună, nu divorțăm’ sau ‘Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea’. Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc', i-a spus un fan Andreei Bălan. Spre surprinderea tuturor, vedeta a recunoscut: 'Nu mai suntem împreună'.

Citește și: Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

FOTO: Facebook

George Burcea a răbufnit, după ce a fost întrebat de divorțul de Andreea Bălan: 'Vă rog să vă potoliți'George Burcea a răbufnit, după ce a fost întrebat de divorțul de Andreea Bălan: 'Vă rog să vă potoliți'
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter